NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G9 X must

Eksperditasemel kvaliteet vaevu märgatavas kaameras. Õhuke ja ilusa välimusega kaamera, mida saate juhtida just nii palju või vähe, kui soovite. See toob lihtsa loomingulise väljenduse ja tippkvaliteediga tulemused teie käeulatusse. Teravad ja selged võtted mis tahes valguses tänu Canoni HS-süsteemile, laiale 1,0-tüüpi 20,2-megapikslisele CMOS sensorile ja võimsale DIGIC 6 protsessorile ning esmaklassilisele Canoni optikale koos vapustavalt heleda f/2.0 objektiivi ja 3x optilise suumiga.

• Suur 1,0-tüüpi 20,2-megapiksline CMOS-sensor
• Kiire f/2.0–f/4.9 avaga ja 3-kordse suumiga 35 mm objektiiv
• Kiire pilditöötlus ja tundlik kasutamine iSAPS-tehnoloogiaga DIGIC 6
• HS-süsteem ja maksimaalne ISO-valgustundlikkus 12 800
• Nutikas pildistabilisaator kaitseb kaamera värisemise eest
• Täpne 31-punktiline AiAF täpne teravustamine
• Kohandatav objektiivi juhtrõngas
• WiFi ja NFC kiireks jagamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Täis-HD-kvaliteediga kiirusel alates 24p kuni 60p sujuvad videod
• 7,5 cm (3,0”)puutetundlik vedelkristallekraan
• MF teravustamisabi (MF Peaking) või puutega automaatteravustamine (Touch AF)

Suurepärased võtted mis tahes valguses
Teravad ja selged võtted mis tahes valguses tänu Canoni HS-süsteemile, laiale 1,0-tüüpi 20,2-megapikslisele CMOS sensorile ja võimsale DIGIC 6 protsessorile ning esmaklassilisele Canoni optikale koos vapustavalt heleda f/2.0 objektiivi ja 3x optilise suumiga. Nutikas optiline pildistabilisaator saavutab ilusalt teravad ja stabiilsed fotod ning videod – isegi käest jäädvustades või nõrgas valguses.

Jagage oma loomingulisust maailmaga – vaid hetkega
Jagage hõlpsasti fotosid ja videoid, kasutatdes dünaamilist lähiväljasidet ja Wi-Fi ühendust, et kaamera vaid ühe puudutusega nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada. Jäädvustage eemalt oma nutitelefonist täisloomingulise juhtimise ja puutega automaatteravustamisega (Touch AF), kasutades Canoni rakendust Camera Conenct-suurepärane grupipiltide tegemiseks või loomade jäädvustamiseks. Varundage oma pilte sünkroonimise funktsiooni kasutades Wi-Fi ühenduse kaudu automaatselt pilveteenustesse nagu Flickr, Google Drive ja irista.

Mitmekülgne laadimine
Laadige oma kaamerat hõlpsasti standardse nutitelefoni USB-laadijaga või arvuti kaudu ise samal ajal töötades või internetis surfates

Ehitatud spontaansust ja loomingulisust silmas pidades
See kaamera on alati valmis, kui teie valmis olete. Olge spontaanne ülikiire ja täpse 0,13 s automaatteravustamise ja 6,0 kaadrit/s stabiilse sarivõtte abil. Funktsiooni Creative Shot (Loomingulise võte) abil on loomingulisus lihtne. See analüüsib vaid ühe nupuvajutusega automaatselt stseeni ja loob teie originaalvõttest viis erineva kompositsiooni, filtri või teravustaud subjektiga lisapilti.

Looge mõjuvaid videoid suurepärase täis-HD pildiga
Nautige sujuvaid ja stabiilseid videoid käest või isegi liikumise pealt filmides tänu 5-teljelisele täiustatud dünaamilisele pildistabilisaatorile. Kadreerige ja teravustage täiuslikult MF teravustamisabiga (MF Peaking) või kasutage puutega automaatteravustamist (Touch AF), et luua filmikunstilikke reguleeritud fookuskaugusega efekte. Looge lõbusaid ja särtsakaid videoid režiimis Short Clip Movie (Lühiklipp) või kasutage režiimi Story Highlights (Video esiletõstud), et luua meeleolukaid klippe oma fotodest ja videotest.

Ilus ja lihtne juhtimine
Nautige loomingulist juhtimist kohandatava objektiivi juhtrõnga ja minimalistliku nuppude paigutusega. Nautige intuitiivset puutetundlikku kasutamist suure 3,0" (1040K punktiga) puuteekraaniga. 14-bitiste RAW-failide tugi suurendab veelgi teie loomingulisi võimalusi fotode töötlemise ajal.