NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot N2 valge

WiFi-funktsiooniga PowerShot N2 laseb teil pildistada, luua ja jagada elu iga vaatenurka, pakkudes unikaalset kooslust pingevabast loomingulisusest, minimalistlikust igatepidi ülespoole suunatavast disainist ja parimast pildikvaliteedist.

• Creative Shot - 6 unikaalset pilti ühest võttest
• Unikaalne disain
• 8-kordse suumiga 28 mm objektiiv
• intelligentne pildistabilisaator
• HS-süsteem: 16,1 MP CMOS, DIGIC 6
• WiFi ning mobiili kaudu GPS
• Mobiilseadmega ühendamise nupp
• Igas suunas pildistamine ja suumimine
• Ülespööratav puuteekraan
• Täis-HD video
• Hübriid-automaatrežiim ja nutikas automaatrežiim (58 stseeni)
• Self Portrait- selfie'de jäädvustamiseks
• Kaamera juhtimine nutitelefonist

Creative Shot
Loominguline võte (Creative Shot) jäädvustab algsest subjektist nutikalt viis kunstilist ja üllatavat lisapilti. Samuti saab hõlpsasti jäädvustada mitmete nutikate ja loominguliste efektidega lõbusaid videoid, mida võite loomingulise video (Creative Shot Movie) funktsiooni kasutades uhkusega jagada.

Suurepärased selfie'id
Tehke ägedaid sefie'sid ilusate hägusate taustade ja sujuvate nahaefektidega, kasutades eneseportree režiimi (Self Portrait Mode), mis käivitub automaatselt, kui ekraani täiesti üles keerate.

Unikaalne disain
Unikaalse sümmeetrilise metallkorpusega disaini muudab rabavalt eriliseks ülimoodne minimalistlik stiil – kaamera on piisavalt väike, et mahtuda taskusse, ning piisavalt stiilne, et seda igale poole kaasa võtta.

8-kordne suum, 28 mm lainurkobjektiiv; intelligentne pildistabilisaator
Liikuge 8-kordset optilist suumi kasutades subjektile lähemale või tehke lähivõtteid 16-kordse ZoomPlusiga ning mahutage 28 mm lainurkobjektiiviga rohkem ekraanile. Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaamera värisemist, et saavutada iga kord teravad ja detailsed tulemused.

HS-süsteem: 16,1-megapiksline CMOS ja DIGIC 6
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada võttekoha atmosfääri ka ilma välgu või statiivita. Täiustatud DIGIC 6 protsessor ning ülitundlik 16,1-megapiksline CMOS-sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Lihtne ühendamine Wi-Fi-ga
Piltide ja videote edastamine oma nutitelefoni või tahvelarvutisse on lihtne, kasutades mobiilseadmega ühendamise nuppu ja lähiväljasidet. Samuti saate pilte sotsiaalvõrgustikesse üles laadida otse kaamerast. Kasutage Canoni rakendust Connect, et kaamerat oma nutitelefonist kaugjuhtida ning nautige mugavat arvutisse, iristasse ja nutitelefoni varundamist piltide sünkroonimise funktsiooni abil.


Igas suunas töö; ülespööratav puuteekraan
Saate kaamerat igas suunas ülespoole pöörata tänu kahesuunalisele suumile ja objektiivirõngastele, milles on nii suumi kui ka katiku juhtnupud. Ülespööratav 7,1 cm (2,8 tolli) mahutundlik puuteekraan laseb pildistada tavatutest või keerulistest nurkadest ning võimaldab lihtsat ja intuitiivset puudutusega kasutamist.

Täis-HD videod
Kasutage videonuppu, et hetkega suurepäraseid täis-HD videoid (1080p) salvestada, mille vältel nutikas pildistabilisaator kadreeritava stabiilsena hoiab.

Nutikas automaatrežiim (58 stseeni); hübriid-automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim valib 58 parameetri seast (videorežiimis 21 parameetri seast) optimaalsed sätted, et suurepäraste fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Hübriid-automaatrežiim laseb teil nutikas automaatrežiimis pilte teha ja jäädvustab ka enne iga võtet 4-sekundilise videoklipi, kombineerides need lõbusaks HD-videoks (720p).