PowerShot PX Kit

389.00 €

Jäädvustage automaatselt olulisi hetki oma elus. See nutikas kompaktne kaamera loob ja salvestab intelligentselt fotosid ja videoid, et teil oleks võimalik hetke nautida.

Kui tahate jäädvustada elu hindamatuid hetki olles samal ajal ise hetkes, sobib PowerShot PX suurepäraselt, kuna see suudab tabada loomulikke ilmeid, tegevusi ja kadreerib inimesi automaatselt intelligentselt ja loominguliselt. See jäädvustab teie olulisi hetki ja soovitab teile nutitelefoni rakenduses parimaid pilte ja videoid.

•Panoraamimise ja kallutamise suumobjektiiv
•Salvestage 11,7 megapiksliseid pilte ja 60p täis-HD videoid
• Sisseehitatud Wi-Fi
• Täis-HD-videod, jäädvustage kvaliteetseid 30p/25p/24p videoid
• USB-C laadimine
• Hääljuhitav
•Subjekti tuvastamine
•Ühendatud teie digitaalse elustiiliga

Jäädvustage hetki. Nautige hetke
Lubage PowerShot PX kaameral oma panoraamimise ja kallutamise objektiiviga inimesi ja hetki piltidele ja videotele jäädvustada nautides samal ajal hetke, milles viibite.

Pildilt ei puudu keegi, isegi mitte teie
Kui pildistad oma perekonda, on keegi pildilt puudu – fotograaf. Nautige aega oma perekonna seltsis ja tehke palju pilte PowerShot PX abil. Pildid tehakse automaatselt, et saaksite nautida hetke, milles viibite.

Lihtne kaasaskantav disainVõite PowerShot PX igale poole kaasa võtta tänu USB-C laadimisele ja sisseehitatud WiFile, mille abil saate selle oma nutiseadmega ühendada. Soovite veelgi paremat juhtimist? Lihtsalt küsige, see reageerib ka häälkäsklustele. Öelge lihtsalt: „Hello Pixie, take a picture“ – ja ongi kõik, teie käed on vabad! Neli häälkäsklust, millega saate kasulikke funktsioone juhtida, näiteks videot salvestada või inimesi leida, keda jäädvustada.

Töötab sujuvalt nutitelefoni rakendusegaLubage Connect rakendusel, mis on mõeldud Mini PTZ Camile, teile parimaid pilte ja videoid soovitada. See teeb teie eest keerulise töö ära, sorteerides välja head ja mitte nii õnnestunud pildid ja videod, et teie ei peaks seda ise tegema.

Kasutage seda juhtmevaba veebikaameranaPowerShot PX sobib ka suurepäraselt veebikaamerana kasutamiseks koos Mini PTZ Cami juhtmevaba veebikaamera liidesega, mis muudab kasutamise lihtsamaks. Saadaval ainult Windows 10 arvutitele.


Tooteid samast grupist…

PowerShot Zoom

PowerShot PX Kit

IXUS 285 HS must

IXUS 285 HS hõbedane

PowerShot SX740 HS must

PowerShot SX740 HS hõbedane

PowerShot SX70 HS

PowerShot G7X Mark III hõbedane

PowerShot G7X Mark III must

PowerShot V10 must ADV. KIT

PowerShot V10 hõbedane VLOG KIT

PowerShot V10 hõbedane ADV. KIT

PowerShot V10 must VLOG KIT