NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S100 must (MÜÜDUD ;)

Lattu on seisma jäänud üks ilusat musta (matt) värvi PowerShot S100. Kaameras on GPS, valgustundlik CMOS sensor, HD videosalvestus ja palju huvitavaid lisafunktsioone. Seisnud riiulil ja teinud mõned klõpsud, sobib kenasti ka kellelegi kingituseks. Proovida saab kaamerat Overalli Tallinna Proshopis ja ostes kehtib garantii üks aasta (kaks kui ostjaks on eraisik).



• 12,1 MP Canoni CMOS-sensor
• DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem
• 24mm, f/2,0 ja 5x suumiga objektiiv Nutikas pildistabilisaator
• Objektiivi juhtrõngas, müravähenduse juhtimine ning RAW
• GPS
• Täis-HD, HDMI
• 3" vedelkristallekraan
• Kiired kvaliteetsed sarivõtted
• Nutikas automaatrežiim, mitme ala valge tasakaal
• Lisavarustusena veekindel ümbris

Ülitundlik Canoni 12,1 MP CMOS-sensor
EOSi DSLR-sensorite kogemustel põhinev ülitundlik 1/1,7-tüüpi CMOS-sensori ja DIGIC 5 protsessoriga kaamera teeb oma klassi parima kvaliteediga pilte, eriti suuremate ISO-väärtustega ja nõrgas valguses.

DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem
HS-süsteemis on kombineeritud pildiprotsessor DIGIC 5, mis on 6 korda võimsam kui DIGIC 4, ning ülitundlik CMOS-sensor. See võimaldab
teha vähese müraga kõrgekvaliteedilisi pilte isegi nõrgas valguses – ISO-tundlikkusega kuni 6400 – ning välku ja statiivi ei pruugi enam tarvis olla.

Mitmekülgne objektiiv Nutikas pildistabilisaator
Valgusküllane f/2,0 objektiiv lihtsustab hämaras pildistamist veelgi. 24mm ülilaia vaatenurgaga saate teha vapustavaid maastikufotosid ning paindlik 5x suum laseb näha ka pisidetaile. Nutikas pildistabilisaator valib 7 võimaliku režiimi seast automaatselt õiged optilise pildistabilisaatori seaded, et tagada teravad ja detailsed fotod ning videod.

Objektiivi juhtrõngas, müravähenduse juhtimine ning RAW
Objektiivi juhtrõnga abil saab kiiresti valida erinevaid seadeid, näiteks suumi, ava suurust, säriaega, teravuskaugust ja ISO-tundlikkust. Saate muuta fotode müravähenduse taset või pildistada RAW-vormingus, mis võimaldab pilte kaasasoleva DPP-tarkvaraga järeltöödelda.

GPS
Kui GPS-iga sildistamine on sisse lülitatud, salvestatakse iga fotoga koos väärtuslikud andmed asukoha kohta. Funktsioon GPS Logger võib määrata teie asukoha kindlate ajavahemike järel, et saaksite kogu teekonda kaasasolevas kaarditarkvaras Map Utility vaadata.

Täis-HD-videod, HDMI-CEC
Filmige suurepäraseid, täis-HD kvaliteediga 1080 p videoid stereoheliga ja kaadrisagedusega 24 kaadrit sekundis. HDMI-CEC minipistik võimaldab kõrglahutusega videote kadudeta vaatamist HD-telerist.

7,5cm (3,0-tolline) PureColor II G vedelkristallekraan
460 000 punktiga valgusküllasel ja selgel vedelkristallekraanil on tugevuse tagamiseks karastatud klaasist kate ning hea nähtavus isegi eredates valgustingimustes pildistades.

Kiired kvaliteetsed sarivõtted
Tänu DIGIC 5 töötlemisvõimsusele võite režiimis High-speed Burst HQ salvestada täislahutusega silmapilke 8-kaadriliste seeriatena sagedusega 9,6 kaadrit sekundis.

Nutikas automaatrežiim, mitme ala valge tasakaal
Nutikas automaatrežiimis Smart Auto valib kaamera stseeni järgi automaatselt seadistuse 32 (video puhul 21) erineva seast, mistõttu optimaalne tulemus on tagatud. Mitme ala valge tasakaal (Multi-area White Balance) kompenseerib mitme valgusallika olemasolu, et tulemus oleks loomulik.

Lisavarustusena veekindel ümbris
Lisavarustuses olev veekindel ümbris WP-DC43 kaitseb kaamerat vee all kuni 40 m sügavusel.