NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S110 must

Sellel taskusuuruses kaameramudelil PowerShot S110 on valgusjõuline f/2,0 objektiiv ja ülitundlik Canoni CMOS-sensor, võimaldades teil suurepäraseid tulemusi saavutada. WiFi-ühendus võimaldab kohest jagamist ja GPS-sildistamist mobiilseadmete kaudu.

• 12,1-megapiksline CMOS; DIGIC 5 pildiprotsessoriga HS-süsteem
• 24 mm, f/2,0 ava ja 5-kordse suumiga objektiiv
• Neljaastmeline nutikas pildistabilisaator
• WiFi ja mobiili kaudu GPS
• Objektiivi juhtrõngas, täismanuaalne juhtimine ja RAW
• 7,5 cm (3,0-tolline) puutetundlik ekraan
• Täis-HD-videod, HDMI-CEC
• Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
• Nutikas automaatrežiim
• Valikuline veekindel (40 m) ümbris

12,1-megapiksline CMOS; DIGIC 5 pildiprotsessoriga HS-süsteem
HS-süsteem on võimas kombinatsioon ülitundlikust 12,1-megapikslilisest Canoni CMOS-sensorist (tüüp 1/1.7) ja DIGIC 5 protsessorist. Sellega saate ka nõrgas valguses väikse mürataseme ja suurepärase kvaliteediga ning ISO-valgustundlikkusega kuni 12 800 pildistada, vähendades välgu või statiivi kasutamise vajadust.

Mitmekülgne objektiiv
Valgusjõuline f/2,0 objektiiv lihtsustab hämaras pildistamist. 24 mm ülilainurkrežiimis saate teha vapustavaid maastikufotosid ning 5-kordne suum laseb näha ka pisidetaile; täiustatud tehnoloogiaga ZoomPlus, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti, on suurendus aga lausa 10-kordne.

Neljaastmeline nutikas pildistabilisaator
Neljaastmeline optiline pildistabilisaator koos nutika pildistabilisaatoriga valib seitsme valiku hulgast automaatselt optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et neutraliseerida kaamera rappumist ning tagada teravad ja detailsed pildid.

WiFi ja mobiili kaudu GPS
WiFi* abil saate seadme lihtsasti oma koduse juhtmevaba võrgu, arvuti või kaasaskantava seadme, nagu nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada ning neid kiireks, mugavaks ja veebipõhiseks piltide jagamiseks kasutada. Lisaks saate te piltide Canoni ühilduvast WiFi-printerist juhtmevabalt printida. Kasutage oma nutitelefoni GPSi, et salvestada pildistamisasukohad, seejärel sünkroniseerige see teave WiFi abil oma kaameraga ning need andmed lisatakse ka teie piltidele.

Objektiivi juhtrõngas, täismanuaalne juhtimine ja RAW
Objektiivi juhtrõnga abil saab kiiresti juhtida erinevaid seadeid, näiteks suumi, ava suurust, säriaega, teravuskaugust ja ISO-tundlikkust. Pildistage täismanuaalse režiimiga ja mitme eri kuvasuhte toega RAW-vormingus, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ning komplektis oleva tarkvara Digital Photo Professional abil järeltöötluse üle.

7,5 cm (3,0-tolline) puutetundlik vedelkristallekraan
Täiustatud 460 000-punktine mahutundlik puuteekraan töötab lihtsalt, intuitiivset ja žestipõhiselt. Vaadake ja suumige pilte, valige kaamerarežiime ja kasutage funktsioone nagu Touch Shutter (puutepäästik) ja Touch AF (puutega automaatteravustamine).

Täis-HD-videod, HDMI-CEC
Filmige suurepäraseid täis-HD-kvaliteediga (1080p) videoid optilise suumi ja stereoheliga. HDMI-CEC pistik võimaldab kõrglahutusega videoid sama kvaliteediga ka HD-telerist vaadata.

Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
Kiirete ja kvaliteetsete sarivõtete režiimis saate jäädvustada hetki täislahutusega 10-kaadriliste seeriatena sagedusega 10 kaadrit sekundis.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiimis valib kaamera 58 (video puhul 21) eri stseeni seast automaatselt sobivaimad sätted, et saavutada optimaalsed tulemused. Mitme ala valge tasakaal kompenseerib mitmest valgusallikast pärineva valguse, et tulemus oleks loomulik.

Lisavarustuses veekindel ümbris
Kaitske oma kaamerat kuni 40 m sügavusel vee all.