NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S120

PowerShot S120 on kiire, professionaalse jõudlusega kompaktkaamera, millel on valgusjõuline f1,8 objektiiv ja ülitundlik Canoni HS-süsteemiga CMOS-sensor. WiFi-ühendus võimaldab kohest jagamist ja GPS võttekoha sildistamist mobiilseadmete kaudu.

• 12,1-megapiksline CMOS sensor
• DIGIC 6 pildiprotsessor ja HS-süsteem
• Ülilaia 24 mm vaatenurga ja valgusküllase f1,8 avaga objektiiv
• 5-kordne suum ja 10-kordne ZoomPluss
• Viieastmeline nutikas pildistabilisaator
• WiFi ja mobiili kaudu GPS
• Objektiivi juhtrõngas, täismanuaalne juhtimine ja RAW
• 7,5 cm (3,0-tolline) puutetundlik ekraan
• Sarivõtte kiirus kuni 9,4 kaadrit/sek
• Täis-HD-videod kiirusega 60 kaadrit sekundis
• Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
• Täherežiim, käestvõte HDR-režiimis, tausta defokuseerimine
• Valikuline veekindel (40 m) ümbris

Mitmekülgne objektiiv
Valgusküllane f/1,8 objektiiv võimaldab pildistada ka hämarates valgusoludes. 24 mm ülilainurk võimaldab jäädvustada maastikke ja grupipilte. 5-kordne optiline suum, mida täiendab 10-kordne ZoomPlus, toob objektid teile lähemale. Täiustatud tehnoloogiaga ZoomPlus pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamati pilti.

HS-süsteem
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, nii et võite võttekoha atmosfääri ka ilma välgu või statiivita jäädvustada. Täiustatud DIGIC 6 protsessor ning ülitundlik 12,1-megapiksline CMOS-sensor tagavad kvaliteetse pildi igas olukorras (ISO-tundlikkus kuni 12 800).

Intelligentne ja täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaameravärina mõju, et tagada kõigi teie fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumi korral või nõrga valgusega oludes. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib eriti sujuva video saamiseks kasutaja liigutused 5 telje ulatuses.

WiFi ja mobiili kaudu GPS
WiFi võimaldab teil hõlpsasti koduse traadita võrgu, ühilduvate printerite ja arvutite ning nutiseadmetega ühenduse luua, et pilte veebis jagada ning võttekoha andmetega GPS-sildistada. Piltide sünkroonimine tagab mugava varundamise arvutis ja veebis teenuse CANON iMAGE GATEWAY või Flickr kaudu.

Professionaalne kontroll
Objektiivi juhtrõnga abil saab kiiresti juhtida erinevaid sätteid, näiteks suumi, ava suurust, säriaega, teravustamist ja ISO-tundlikkust. Pildistage mitme eri kuvasuhte toega täismanuaalse juhtimisega ja RAW-vormingus, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ja komplektis oleva tarkvara Digital Photo Professional abil järeltöötluse üle.

7,5 cm (3,0-tolline) puutetundlik vedelkristallekraan
Täiustatud 922 000 punktiga mahutundlik puuteekraan töötab lihtsalt, intuitiivset ja žestipõhiselt. Vaadake ja suumige pilte, valige kaamerarežiime ja kasutage funktsioone nagu Touch Shutter (puutepäästik) ja Touch AF (puutega automaatteravustamine).

Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
Kiirete ja kvaliteetsete sarivõtete režiimis saate jäädvustada hetki täislahutusega sagedusega 9,4 kaadrit sekundis ja automaatteravustamist kiirusel 0,1 s.

Täis-HD-videod kiirusel 60 kaadrit/s
Salvestage optilise suumi ja stereoheliga professionaalseid ja sujuvaid täis-HD-videoid kiirusel 60 kaadrit/s, mida toetab fookuse haripunkt ja puutega automaatteravustamine. Täiustatud müravähenduse tehnoloogia (30p) loob üksikasjaliku video ka nõrgas valguses, samas kui MP4-vormingu tugi ja kaamerasisene video transkodeerimine võimaldavad videot hõlpsasti jagada.

Täherežiim, käestvõte HDR-režiimis, tausta defokuseerimine
Pildistage imelist öist tähistaevast, tähtede liikumist ja jäädvustage tähe langemine aegvõttena, kasutades selleks täherežiimi. Kasutage HDR-režiimi eriti kontrastsete stseenide jäädvustamiseks ilma statiivita või tausta defokuseerimist, et saavutada kaunis, peegelkaamera stiilis taustahägu.

Lisavarustuses veekindel ümbris
Kaitske oma kaamerat kuni 40 m sügavusel vee all.