NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S3 IS

PowerShot S3 IS-i teeb eriliseks ta ülivõimas 12x optiline zoom, optiline pildistabilisaator, edasiarendatud videorežiim ja paljud lisafunktsioonid. Nende kõigi koostöös saad suurepärased tulemused igas olukorras.

• 12x optiline zoom ja pildistabilisaator
• 6,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor
• Edasiarendatud videorežiim
• DIGIC II, iSAPS, FlexiZone AF/AE
• ISO 800
• Laiekraan salvestamine
• 2,0" erinevatesse asenditesse seatav vedelkristallekraan
• PictBridge ühilduvus ja Prindi/Jaga klahv
• Kaasas tarkvara
• Lai valik lisaseadmeid

Suure jõudlusega optika
Võimas 12x optilise zoomiga objektiiv sisaldab endas ka Canoni optilise pildistabilisaatori tehnoloogiat, mis ennetab käevärinat ja hoiab seega pildid ka sissezoomides selged. Ülivaikne USM mootor kindlustab kiire ja kuulmatu zoomimise. UD läätsede kasutamine vähendab kromaatilisi aberratsioone, et pildid oleks alati kristallselged ja autentsete värvidega.

Suur lahutusvõime
6,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensori abil tehtud fotodel on näha ka pisimad detailid, et võiksid ka pilti suurendades saada teravad väljatrükid.

Edasiarendatud videorežiim
PowerShot S3 IS võimaldab salvestada videot lahutusega 640 x 480 pikslit (30 kaadrit sekundis) ja niimoodi kuni 60 minutit järjest. Täiesti uus võimalus on ka video salvestamine 60 kaadrit sekundis. Suurepärane näiteks sportlastele, kes saavad oma trenni salvestada ja pärast aegluubis täpselt oma igat liigutust jälgida. Võimas DIGIC II protsessor võimaldab video salvestamise ajal teha ka täislahutusega fotosid.

Tehnoloogia viimane sõna
DIGIC II protsessor töötleb värve ülima täpsusega, ning tagab selle, et sa ei peaks kaamera järel ootama. iSAPS tehnoloogia abil analüüsitakse hoolikalt igat stseeni ja optimiseeritakse enne võtet kaamera seaded, et kindlustada selle, et fotod tuleksid välja alati suurepärased. FlexiZone AF/AE võimaldab sul seada kaadris autofookuse punkti ükskõik kuhu. Super Macro režiim võimaldab millimeetri-täpsust fookustamist makrovõtteid tehes.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Valik 20 võtterežiimi hulgast ja võimalus ka täismanuaalseks kaamera juhtimiseks kindlustab, et sa ei jää fotode tegemisel hätta ka kõige ebameeldivamates tingimustes. Spetsiaalseid võtterežiime tihemini juhtuvateks valgustingimusteks on 8. Spetsiaalsed režiimid nagu näiteks "Rannas" ja "Vee all" aitavad kõvasti keerukates valgustingimustes. Minu värvide" (My Colours) abil saad piltidele lisada huvitavaid efekte nii enne kui ka pärast pildistamist.

ISO 800 ja pildistabilisaator
Kombineerituna uue pildistabilisaatoriga on ISO800 kiirust kasutades võimalik ka hämaras valguses ilma välku kasutamata fotosid teha. ISO800 võimaldab ka pildistada kiirema säriajaga, mis veelgi vähendab võimalusi, et pildid tulevad objekti liikumise tõttu udused.

Silmapaistvad panoraamfotod
Pildista fotosid 16:9 formaadis, et vaadata neid laiekraan-televiisoris või printida neid laiformaat paberile kasutades Selhpy CP fotoprinterit - ideaalne panoraamfotode tegemiseks.

2,0" muudetava vaatenurgaga LCD
Muudetava vaatenurgaga 2,0" vedelkristallekraan teeb mugavaks huvitavate nurkade alt pildistamise ja teeb mugavamaks sõpradele fotode näitamise. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist.

Valik lisaseadmeid
Laia valiku lisaseadmete hulgas on näiteks lainurk- ja telekonverter, valgusvarjuk, lisa välklamp ja pehme kott, mis kaitseb kaamerat kriimustuste ja tolmu eest.

Lihtne otseprintimine
Ühenda kaamera Pictbridge otseprintimist toetava printeriga ja sul ei lähe fotolaborist parema kvaliteediga piltide printimiseks enam arvutit vaja - lihtsalt vajuta Prindi/Jaga klahvi kaameral.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Kaamerate ostjail on õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks, millega neile võimaldatakse 100MB kettaruumi piltide üleslaadimiseks ja jagamiseks ning toetatakse minu-kaamera (My Camera) funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel oma kaamerasätteid veelgi enam individualiseerida.