NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S60

Sama suur kui sinu visioon. Sama väike kui sinu tasku. PowerShot S60 pakub kummagi valdkonna eeliseid – see on ülimalt mugavalt kaasaskantav digitaalkaamera, mis ühendab endas kompaktkaamera paindlikkuse ja silmapaistvalt kõrge tehnilise jõudluse.

Loodud muljet avaldama
PowerShot S60 on varustatud muljetavaldava 5-megapikslise CCD sensoriga – et iga võtte jäädvustamiseks oleks enam kui küllalt võimsust. Uus Canoni 3,6x optilise zoomiga UA (kõrge murdumisnäitajaga asfääriline lääts) lainurkobjektiiv tagab laitmatu kadreeringu ning Canoni ainulaadne iSAPS tehnoloogia reguleerib kõik võttemäärangud optimaalsele tasemele.

Canoni DIGIC protsessor koondab kõik kaamera funktsioonid, töödeldes pilte lausa uskumatu kiirusega. 13 võtterežiimi ja lai valik lisaseadmeid võimaldavad PowerShot S60 kaameraga pildistada kõikvõimalikes tingimustes ja saavutada just selliseid tulemusi, millest oled unistanud.

Kavandatud reisimiseks
PowerShot S60 tipptasemel tehnoloogilised võimalused on pakitud märkimisväärselt õhukesse, elegantsesse ja kompaktsesse keresse. Uus Canoni UA objektiiv võimaldab kaamera korpusel jääda kergekaaluliseks ja samas pakub 3,6x optilist zoomi ning 28 mm lainurkvõtte tuge. Muljetavaldav kahevärvilise teraspinnaga korpus ja nihutatav objektiivikaas väljendavad kaamera väljapeetud lihtsust, samas kui voolujoonelised kumerused pehmendavad selle kasutajasõbraliku korpuse kuju. Peene töötlusega kroomitud pinnaga firmamärk ning rihma kinnitusaas muudavad PowerShot S60 väliselt sama atraktiivseks, kui seestpoolt.

5,0 megapikslit
5-megapikslise CCD-ga suudab PowerShot S60 ülima hõlpsusega jäädvustada ka kõige pisemaid detaile ning neid vapustava täpsusega edasi anda. See kaamera pakub enam kui piisavalt kõrget lahutusvõimet, et unustamatu mulje jätta, nii postkaardi- kui A3-formaadis.

iSAPS-tehnoloogia
Canoni ainulaadne iSAPS (Intelligent Scene Analysis based on Photographic Space) tehnoloogia võrdleb kaadrit kaamerasisese piltide ja määrangute andmebaasiga. Vaid sekundi murdosa jooksul hinnatakse statistilist suhet selliste tegurite vahel, nagu fookuskaugus ja kaadri heledus, parandades märgatavalt kaamera suutlikkust võtteolukordi tõlgendada ning teha vapustava kvaliteediga pilte ilma viivituseta.

Värvitöötlus
PowerShot S60 kaameras kasutatakse Canoni värvitöötlustehnoloogiat, mis kasutab pilditöötlusinfo andmebaasil põhinevaid algoritme värviinfo jäädvustamiseks ning standardsetesse värviruumidesse sobitamiseks. Nii monitoril kui väljatrükkidel on nahatoonid laitmatult naturaalsed, punased ning rohelised värvid tõeliselt erksad ja sinine taevas lausa kristalselt selge. Lühidalt öeldes, värvid on täpselt sellised, millisena sa neid näed.

Kiire DIGIC-protsessor
Canoni ainulaadne DIGIC-protsessor annab PowerShot S60 kaamerale võimsuse. See töötab pidevalt suure kiirusega, teostades igal võttel kaamera kõrge töökvaliteedi tagamiseks keerukaid töötlustoiminguid. Tulemuseks on suurepärane pildikvaliteet, kiirem ja täpsem iseteravustamine, sarivõtte kiirus kuni 2 kaadrit sekundis ning kaamera nuppude suurem tundlikkus. Tänu DIGIC-protsessori kasutamisele on kaamera töö sujuvam ning aku kasutusiga pikem - ühe laadimisega saab märksa kauem pildistada.

Canoni uus originaalne UA-lääts
Canon kinnitab taas liidripositsiooni optikatehnoloogia vallas, tutvustades uut originaalset UA-läätse – see on ülikõrge murdumisnäitajaga, klaasist valatud asfääriline lääts. Tänu sellele erakordsele läätsele on PowerShot S60 fookuskaugus 28 mm lainurkvõttel kuni 100 mm televõttel (35 mm formaadi vaste) ning kaamera säilitab samas oma õhukese mobiilse disaini.
3,6x optilise zoomiga lainurkobjektiiv koosneb 7 rühmas olevast 8 elemendist (sealhulgas 1 UA-lääts).

3,6x optilise zoomiga lainurkobjektiiv
PowerShot S60 kaamera 28 mm lainurgaga ja 3,6x optilise zoomiga objektiiv sobib ideaalselt nii maastiku- kui portreevõtete tegemiseks. Sellele lisandub 4,1x digitaalne zoom, mis suurendab PowerShot S60 zoomiulatuse kuni 15-kordseks.

4 cm lähivõttefunktsioon
PowerShot S60 kaameral on ka lähivõtte funktsioon, mis võimaldab pildistada kõigest 4 cm kauguselt ilma, et pilt häguseks muutuks.

Nii palju vabadust, kui vajad
PowerShot S60 kaamera 13 erinevat intelligentset võtterežiimi annavad kasutajale ülima fotograafilise vabaduse. 5 loovvõtterežiimi hulka kuuluv käsirežiim võimaldab sul oma loomingulisuse piire proovile panna, samas kui 8 mugavalt vahetatavat automaatrežiimi lasevad rahus, ilma erilise vaevata kadreerimisele keskenduda.

9 punkti automaatne iseteravustamine
PowerShot S60 kasutab kaadri üheksast teravustamispiirkonnast võtteobjekti automaatseks tuvastamiseks Canoni intelligentse iseteravustamise (AiAF) süsteemi. See tähendab, et ka kaadri servas asuv võtteobjekt on laitmatult terav.

Intelligentne orientatsiooniandur
Kaameras olev pisike andur määrab ära kaamera asendi – kas pildistamine toimub püst- või rõhtasendis. See võimaldab täpsemat automaatsäritust ja automaatse valge tasakaalu määramist – näiteks pildi ülaosas oleva heleda taeva korrigeerimiseks. Samuti tuvastab see piltide asendi nende arvutisse siirdamisel, tagades, et pildid on alati ekraanil õigetpidi.

Flexizone iseteravustamine/automaatsäri
FlexiZone iseteravustamise/automaatsäri funktsioon laseb sul iseteravustamisala vabalt kaadri piires nihutada ja valida, millist objekti soovid teravustada. Kaamera määrab siis valitud võtteobjektile vastavalt sobiva särituse.

Intervalliga pildistamine
Intervalli funktsioon salvestab automaatselt kuni 100 võtet (sõltuvalt mälukaardi mahust), 1 kuni 60 minuti pikkuste vahedega. See on mugav erinevate pildiseeriate tegemiseks, nagu näiteks avaneva lilleõie jäädvustamiseks.

RAW-režiim
RAW-režiimis pildistamisel saab salvestada kadudeta maksimaalselt pildiinfot (tagasipööratava) kokkupakkimise meetodil, nii et ka väikseimad detailid talletatakse. Pärast arvutisse laadimist saad pilti muuta ja töödelda, nagu ise soovid. Võimalik on ka JPEG-vormingus jäädvustatud piltide salvestamine pärast võtet RAW-failidena.

Sarivõte
Selle funktsiooniga saad pildistada suurel kiirusel (umbes 2 kaadrit sekundis, kuni 8 pilti kiirrežiimis), et kogu sündmuse kulg saaks jäädvustatud.

Mälukaart
PowerShot S60 kasutab digitaalsete fotode ja videolõikude salvestamiseks CompactFlash Type I või Type II mälukaarte. Microdrive-tugiannab kaamerale tõeliselt suure salvestusvõimsuse.

Otseprintimine
PowerShot S60 kaameral on PictBridge tugi, mis tähendab, et sellest saab printida iga PictBridge-ühilduva printeriga. See on nii lihtne, et juba paar hetke pärast pildi tegemist saad värvifotot oma käes hoida. Kaamera toetab kõiki Canoni kompaktseid fotoprintereid ja tindiprits-otseprintereid, sealhulgas Canoni kaardi-fotoprinterit CP-330, mis võimaldab printida kõikjal. See on ehtne fotolabor. Printer pakub ka dokumendifoto printimise ning videokaadrite printimise funktsioone, mis võimaldab printida välja videolõigu kaadriseeria.

Pilditöötlus
Digitaalse foto tegemine on alles algus. PowerShot S60 kaameraga on kaasas suure jõudlusega tarkvaraprogrammid, mis lasevad pilte vastavalt kasutaja soovile hallata ja töödelda. ZoomBrowser EX (Windows'ile) ja ImageBrowser (Mac'ile) võimaldavad pilte salvestada, printida ning kaamera ja arvuti vahel siirdada. Need programmid pakuvad ka RAW Image Task (RAW-pildifailide kiireks siirdamiseks, ülevaatuseks ja muundamiseks) ja kaugjuhtimisega arvuti kaudu pildistamiseks RemoteCapture Task funktsioone.

Neile, kes soovivad rikastada oma pilte fantaasiaga, on kaameraga kaasas ArcSoft foto- ja videotöötlustarkvara. Saad ka luua personaalseid fotoalbumeid, valides selleks olemasolevate albumiformaatide hulgast või luua PhotoRecord tarkvara (ainult Windows) abil piltide vaatamiseks ja printimiseks soovitud küljenduse.