NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S80

S-seeria uus lipulaeva PowerShot S80 rikkalike omaduste hulka kuuluvad 3,6x zoomiga lainurkobjektiiv, milles on rakendatud Canoni UA tehnoloogiat, sama DIGIC II protsessor, mis on Canoni professionaalse seeria digitaalpeegelkaameratel ja suur 2,5-tolline vedelkristallekraan. Jalustrabavat, moodsat välimust täiendab korpuse kompaktsus - S80 on märkimisväärselt väiksem, kui oli tema eelkäija PowerShot S70.

Kvaliteetne korpus, kvaliteetne optika
Elegantselt sihvakas S80 on disainitud selliselt, et antud talle tugev, kõrgkvaliteetne ja ergonoomilisem kompaktne korpus, mis on 8% väiksem kui tema eelkäijal – seda vaatamata kaamera suuremale jõudlusele. PowerShot S80 28–100 mm f/2.8-5.3 (3,6x optiline zoom) objektiivis on kasutusel Canoni professionaalne UA-elementidega tehnoloogia (ülikõrge murdeteguriga asfäärilised läätsed), mis võimaldab tõeliselt lainurkset võimet kaamera suurust suurendamata. Lisavarustusse kuuluvad uued lai- ja telemuundurobjektiivid suurendavad fookuskauguse vahemikku 22,4-200 mm-ni.

8,0 megapiksli ja DIGIC II jõud
8,0 megapiksline sensor võimaldab kaameral anda detailseid kujutisi A3+ formaadis väljaprintidel ning annab fotograafidele rohkem vabadust piltide kärpimiseks. Kaamerasse on paigutatud Canoni professionaalne protsessor DIGIC II, et suurendada kaamera kiirust ja reaktsiooniaega, parandades samas ka kujutise kvaliteeti. Automaatse teravustamise kiirus on nüüd kuni 20% suurem ja teravustamisvõime vähese valguse tingimustes on paranenud umbes 1 astme võrra pakkudes seega paremat juhtimist hämara valguse-tingimustes. DIGIC II võimaldab sarivõtet kiirusega 1,8 kaadrit sekundis ja toetab 9-punktilist AiAF-i kiiremaks ja täpsemaks teravustamiseks isegi siis, kui objektid pole tsentreeritud. Automaatteravustamis-/automaatsäritusfunktsioon FlexiZone AF/AE võimaldab vaba kerimist suvalisse kohta kaadri automaatse teravustamise piirkonnas soovitud objekti valimiseks, mille jaoks arvutatakse seejärel välja sobiv säriaeg. Samuti on võimalik valida käsitsiteravustamine. Kiire USB 2.0-liidesega ühilduvus pakub kiiret sidet personaalarvutiga.

Kõrgel tasemel juhtimine ja kasutamislihtsus
Kaamera väikesele suurusele pole toodud ohvriks lihtsust kasutamisel. Uue suure 2,5" vedelkristallekraani valgustugevust saab reguleerida ühele 15st tasemest ja ekraanil on Quick-bright funktsioon, mis hõlbustab päikeselistes tingimustes pildistamist. Vedelkristallekraanile kuvatav reaalaja histogramm on selleks, et võimaldada kasutajal loomise ajal säri lihtsalt hinnata. Ekraanile on võimalik kuvada ruudustik, mis aitab pilte kadreerida ja horisonte loodida. Uue disainiga kasutajaliidesega S80 pakub kiiremat ja intuitiivsemat kasutamist. Multikontrollvalikuketas (Multi Control Dial) võimaldab kiiret menüü- ja pildistamisfunktsioonide seadistamist ning ka kiiret piltide läbikerimist taasesitluse ajal. Nüüd on režiimiketas mugavalt paigutatud nii, et seda on võtte loomisel parem vaadata. Kaamera otsetee-funktsioon suurendab paindlikkust, lubades printimis-/jagamisnuppu määrata mis tahes pildistamise või videosalvestamise funktsioonile funktsioonide laia valiku seas. Võimalik on määratleda, et pildikaustad luuakse mälukaardile automaatselt vastavalt kasutaja poolt salvestatud reeglitele, näiteks kord nädalas. Kausta mahub nüüd kuni 2000 kujutist.

Režiimid, „Minu värvid”... ja videod
S80-s on kokku 21 võtterežiimi: lisaks täismanuaalrežiimile ja teistele loovatele tsoonirežiimidele, mida fotograafid S-seeria kaameratelt ootavad, sisaldub kaameras 9 uut erivõtterežiimi. Aitamaks kasutajal efektiivselt käsitseda suurt hulka erinevaid olukordi, kätkevad need erivõtterežiimid lume, portree, veealuste ja digitaalsete makrovõtete režiime. Kasutajarežiim võimaldab kasutajatel määratleda eelistatud võtteseaded. Omatehtud värvide (My Colors) funktsioon – mida saab käivitada režiimivalimiskettalt – võimaldab suuremat loomingulisust digitaalfotograafias. Eriefekte, nagu värvide vahetamise funktsioon (Color Swap või Custom Colors), mis võimaldab kasutajatel valida endale meeldiva värvitasakaalu igaks konkreetseks võtteks, saab käivitada kaameras ja vaadata vedelkristallekraanil fotode ja videoklippide tegemise käigus. Varem sai neid efekte lisada alles pärast pildistamist personaalarvutis. S80-l on laiendatud videosalvestamise funktsioonid, sisaldades esimest korda turul olevat : kõrge eraldusvõimega (1024 x 768, 15 fps) XGA videorežiimi. Selles režiimis saab salvestada kuni 1GB videot - ideaalne arvutii või teleriga täisekraanmõõdus vaatamiseks. Võimalikud on ka heliga VGA (30/15 fps) videod või QVGA videod (30/15 fps) ja kompaktrežiim võimaldab lihtsaks e-postituseks lühikese 160x120 pikslise lahutusega videoklipi salvestamist.

Piltide trükkimine
SELPHY CP kompaktfotoprinteritega printimine võimaldab kasutajal lihtsalt printida ka ID-fotosid ja videostseeni kaadrit. Ühendamisel PictBridge-ühilduvate PIXMA uusima seeria printeritega (mis samuti lastakse välja täna), saab kujutist parendada näiteks müravähendus- (Noise Reduction), fotoergastus- (Vivid Photo) ja uudse näokirgastus- (Face Brightener) funktsiooniga. Piltide printimine ilma arvutiga ühendamise vajaduseta on muudetud lihtsaks tänu printimis-/jagamisnupule (Print/Share), mille abil on ka hõlbus pildiandmeid Windows XP ja Mac OS X arvutitesse üles laadida.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Lisaks on kaameraga kaasas ka sellised programmid nagu PhotoStitch ning fotode ja piltide töötlemiseks ArcSoft PhotoImpression ja VideoImpression. Kaamerate ostjail on õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks, millega neile võimaldatakse 100MB kettaruumi piltide üleslaadimiseks ja jagamiseks ning toetatakse minu-kaamera (My Camera) funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel oma kaamerasätteid veelgi enam individualiseerida.

Suur valik lisaseadmeid
S80 funktsionaalsuse laiendamiseks on saadaval suur valik lisaseadmeid, kaasa arvatud 2,0 x telekonverter (TC-DC10) ja uus 0,8x lainurkkonverter (WC-DC10),objektiiviadapter (LA-DC20), veekindel ümbris WP-DC1, mis võimaldab kaamera võtta 40 m sügavusele vee alla, suure võimsusega välk HF-DC1, kompaktsem akulaadija (CB-2LWE), mugav autolaadija (CBC-NB2) ja alalisvooluadapteri komplekt ACK-DC20. Kaamera on MMC/SD-kaartidega ühilduv ja tarnitakse koos 32 MB Canoni SD-kaardiga.