NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot S90

Üliväike PowerShot S90 on võimas kompaktkaamera igapäevaseks pildistamiseks. Objektiivi juhtrõnga ja 10-megapikslise CCD-sensoriga saad isegi rasketes tingimustes kvaliteetset pildid.

• 10-megapiksline CCD-sensor
• 3,8x pildistabilisaatoriga suumobjektiiv
• Kompaktne disain ja objektiivi juhtrõngas
• 3,0" LCD-ekraan
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Täismanuaalsed režiimid & RAW
• Tark automaatne režiim ja Servo AF/AE
• Näotuvastus
• i-Contrast intelligentne kontrastsus
• VGA-videod (30 kaadrit/sekundis) ja HDMI

10-megapiksline CCD-sensor
Kõrge tundlikusega CCD-sensor abil saad alati silmapaistvad tulemused erinevates valgustustingimustes. Isegi kõrgete ISO-de juures tehtud pildid on märkimisväärselt väikese müratasemega ja laia dünaamilise ulatusega.

Lai ja erk
Erk f/2,0 ava lubab märkisväärset mitmekülgsust, jäädvustades halvasti valgustatud ja kiiresti liikuvaid objekte kiiremate säriaegadega. Laia 28mm nurga abil mahub kaadrisse palju rohkem ja Canoni loodud optiline pildistabilisaator töötab vastu aga kaamera värisemisele ning tagab teravad pildid ka pikkade säriaegade puhul.

Kompaktne kontroll
PowerShot S90 kombineerib kaamera väiksed mõõtmed targa objektiivi juhtrõngaga, mille abil saad muuta erinevaid ISO, teravustamis ja säriga seotud seadistusi kergelt ja kiirelt.

3,0” PureColor LCD II
3,0" PureColor värviline TFT-ekraan koos laia vaatenurgaga muudab pildistamise ja nende taasesituse meeldivaks kogemuseks.

DIGIC 4 ja Dual Anti-Noise süsteem
DIGIC 4 protsessor ja Dual Anti-Noise müravähendus süsteem võimaldavad välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid.

Manuaalrežiim ja RAW
PowerShot S90 täismanuaalrežiimi abil saad jäädvustada need erilised pildid. RAW-režiimi ja Canon'i Digital Photo Professional tarkvara kasutades saad täieliku kontrolli pildiparameetrite üle.

Näotuvastusega autosäri/-fookus
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud. Nägude valimine ja jälitamine võimaldab tuvastatud nägude hulgas leida selle, mille järgi kaamera peaks oma võtmehäälestuse seadistama. Punasilmavähendus taasesitusrežiimis võimaldab korrigeerida pilte otse kaameras.

i-Contrast intelligentne kontrastus
i-Contrasti automaatne säri kompensatsiooni dünaamilise ulatuse korrigeerimine analüüsib võtte tumedamaid alasid ja tõstab nende heledust. Tulemusena saate isegi halbadel valgustingimustel teha erksaid ja selgeid pilte, säilitades kontrastsuse ja detailid.

HDMI-terminal
HDMI mini väljundi abil ühildub kaamera kõikide HDMIga ühilduvate teleritega.