NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX1 IS

Canoni kõige esimene CMOS-sensoriga kompaktkaamera, millel on 10 megapikslit, 20x optilise suumiga lainurk-objektiiv (35mm ekvivalent: 28-560 mm), kiire sarivõte 4 k/s, uusim DIGIC4 kujutisetöötlusprotsessor ning võimalus salvestada FULL HD kvaliteediga videoklippe.

• 20x lainurk-suumobjektiiv ning optiline pildistabilisaator
• 10-megapiksline CMOS-sensor
• Full HD lahutusega videoklipid
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Eriti kiire sarivõte maksimaalse lahutusega (4 kaadrit sekundis 4)
• Näotuvastustehnoloogia ning liikumise tuvastamise tehnoloogia
• i-Contrast intelligentne kontrastsus
• 2,8" laiekraan LCD-ekraan (pööratav)
• Ühildub EX-seeria välklampidega

Tõeline supersuum
Võimas 20x suumiga lainurkobjektiiv (28mm, f/2.8) võimaldab väga paindlikku kadreerimist ning suurt suurendust. USM-teravustamismootor ning VCM-suumimootor töötavad vaikselt, täpselt ning eriti kiiresti. Canoni loodud optiline pildistabilisaator töötab vastu aga kaamera värisemisele ning tagab teravad pildid ka pikkade säriaegade puhul.

Canoni CMOS- sensor
PowerShot SX1 IS on kõige esimene Canoni kompaktkaamera, mis sisaldab CMOS-sensorit, mis teeb võimalikuks suure lahutusvõime ning kiirusega pildistamise. Sensor võimaldab jäädvustada 10 megapikslise lahutusvõimega fotosid, mis teeb võimalikuks ka fotode suureformaadilise väljatrükkimise.

Stereoheliga HD-videoklipid
Sujuva liikumise ning kõrge pildikvaliteediga videoklippe saate salvestada ka FULL HD lahutusvõimega (1080p30) ning kasutada seejärel HDMI-liidest, et pilte või videoklippe oma uusimal LCD-teleri ekraanil taasesitada. See kompaktkaamera on eriline ka selle poolest, et tal on sisseehitatud stereomikrofon, mis võimaldab jäädvustada CD-kvaliteediga steroheli.

DIGIC 4 ja iSAPS
DIGIC 4 protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. iSAPS tehnoloogia analüüsib igat kaadrit, et optimeerida kaamera põhisätted enne igat võtet.

Kiire sarivõte
Canoni CMOS sensor võimaldab eriti kiiret sarivõtet 4 kaadrit sekundis ka maksimaalset lahutusvõimet kasutades. Servoteravustamine jälitab subjekti ning tagab, et see oleks igas kaadris fookuses.

Näotuvastusega autosäri/-fookus
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud. Nägude valimine ja jälitamine võimaldab tuvastatud nägude hulgas leida selle, mille järgi kaamera peaks oma võtmehäälestuse seadistama. Punasilmavähendus taasesitusrežiimis võimaldab korrigeerida pilte otse kaameras.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia tõttu ei pea te enam uduste piltide pärast muretsema. See nutikas funktsioon tuvastab kaamera värisemise ning subjekti liikumise ja kohandab vastavalt sellele ISO-tundlikkust, samal ajal pildikvaliteeti maksimeerides. Kaameral on olemas ka servoteravustamise režiim, mis suudab fookustamist ennustada.

i-Contrast intelligentne kontrastus
i-Contrasti automaatne säri kompensatsiooni dünaamilise ulatuse korrigeerimine analüüsib võtte tumedamaid alasid ja tõstab nende heledust. Tulemusena saate isegi halbadel valgustingimustel teha erksaid ja selgeid pilte, säilitades kontrastsuse ja detailid.

Suur 2,8" LCD ekraan
Suure lahutusvõimega LCD ekraanil on vähepeegelduv vääristus, et kaamerat oleks ka päikesepaistelisel ilmal mugav kasutada. Lai vaatenurk ja suur kontrastsus parandavad värvide kontrollimist ning tehtud piltide sõpradele näitamist. Ekraani on võimalik ka pöörata ning seega pildistada ka keerulisemaid võttenurki kasutades.

Ühildub profiseeria välklampidega
Loovamaks fotograafiaks toetab see kaamera kõiki Canoni EX-seeria välklampe.