NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX10 IS

PowerShot SX10 IS on kuulsa S5 IS järeltulija ning tal on uus 20x suumiga lainurkobjektiiv, optiline pildistabilisaator, DIGIC4 protsessor ning 10 megapikslise lahutusvõimega CCD-sensor. Täismanuaalsed režiimid ning ühildumine EX-seeria välklampidega teevad sellest mõnusa tööriista igale fotohuvilisele.

• 20x lainurk-suumobjektiiv ning optiline pildistabilisaator
• 10-megapiksline CCD-sensor
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Näotuvastustehnoloogia ning liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Täismanuaalsed režiimid
• 2,5" LCD-ekraan (pööratav)
• Stereoheliga videoklipid
• i-Contrast intelligentne kontrastsus
• Ühildub EX-seeria välklampidega

Tõeline supersuum
Võimas 20x suumiga lainurkobjektiiv (28mm, f/2.8) võimaldab väga paindlikku kadreerimist ning suurt suurendust. USM-teravustamismootor ning VCM-suumimootor töötavad vaikselt, täpselt ning eriti kiiresti. Canoni loodud optiline pildistabilisaator töötab vastu aga kaamera värisemisele ning tagab teravad pildid ka pikkade säriaegade puhul.

Suur lahutusvõime
Sensor võimaldab jäädvustada 10 megapikslise lahutusvõimega fotosid, mis teeb võimalikuks ka fotode suureformaadilise väljatrükkimise.

DIGIC 4 ja iSAPS
DIGIC 4 protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. iSAPS tehnoloogia analüüsib igat kaadrit, et optimeerida kaamera põhisätted enne igat võtet.

Näotuvastusega autosäri/-fookus
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud. Nägude valimine ja jälitamine võimaldab tuvastatud nägude hulgas leida selle, mille järgi kaamera peaks oma võtmehäälestuse seadistama. Punasilmavähendus taasesitusrežiimis võimaldab korrigeerida pilte otse kaameras.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia tõttu ei pea te enam uduste piltide pärast muretsema. See nutikas funktsioon tuvastab kaamera värisemise ning subjekti liikumise ja kohandab vastavalt sellele ISO-tundlikkust, samal ajal pildikvaliteeti maksimeerides. Kaameral on olemas ka servoteravustamise režiim, mis suudab fookustamist ennustada.

Loov fotograafia
Lisaks kõigile võtterežiimidel on PowerShot SX10 IS kaameral ka täismanuaalne režiim, mis annab kõigi kaamera funktsioonide juhtimise sulle üle.

Suur LCD-ekraan
2,5" kõrge lahutusvõimega LCD ekraan teeb mugavaks huvitavate nurkade alt pildistamise ja teeb mugavamaks sõpradele fotode näitamise. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist.

Kasutajasõbralikud nupud
Selge ja mugav juhtpaneel suurte, selgelt märgistatud nuppude ja valikukettaga, võimaldab väga intuitiivset ja lihtsat kasutamist. Kohandatav kasutajamenüü annab kiire ligipääsu kõigile võtmefunktsioonidele.

i-Contrast intelligentne kontrastus
i-Contrasti automaatne säri kompensatsiooni dünaamilise ulatuse korrigeerimine analüüsib võtte tumedamaid alasid ja tõstab nende heledust. Tulemusena saate isegi halbadel valgustingimustel teha erksaid ja selgeid pilte, säilitades kontrastsuse ja detailid.

Stereoheliga videoklipid
Pikki kõrge VGA-kvaliteediga (30 k/s) videoklippe saab jäädvustada CD-kvaliteediga stereoheliga. Kaamera säilitab autofookustamise täpsuse ka siis, kui subjekt liigub.

Ühildub profiseeria välklampidega
Loovamaks fotograafiaks toetab see kaamera kõiki Canoni EX-seeria välklampe.