NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX120 IS

Ideaalne kompaktkaamera peredele, et jäädvustada kõik mälestused SX120 IS'i 10 megapiksli ja 10x optilise suumiga. Smart Auto ja Easy pildistamisrežiimide abil saate iga kord kvaliteetse pildi.

• 10x optiline suum koos pildistabilisaatoriga
• 10,0 megapikslit
• Smart Auto ja "lihtne" režiim koos võtteolude tuvastamise tehnoloogiaga
• 3" LCD-ekraan
• DIGIC 4
• Näotuvastusega AF/AE/FE/WB ning näo valimine ning jälitamine
• i-Contrast
• Automaatne punasilmavähendus
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• VGA lahutusega filmid ning LP-režiim

10,0 megapikslit
10,0 megapiksline sensor jäädvustab piisavalt detailseid kujutisi, et printida välja ka postreid või fotosid loovalt kärpida.

10x optiline suum ning pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator tuvastab kaamera värisemise ning liigutab objektiivis spetsiaalset läätse, et tagada selged kujutised ka hämaras pikkadel säriaegadel. Väga palju kasu on pildistabilisaatorist ka suumi kasutades, sest siis tuleb kaamera värisemine eriti hästi välja.

3" LCD-ekraan
Suurel 3" LCD-ekraanil on lai vaatenurk, mis teeb kadreerimise mugavamaks ning võimaldab fotosid otse kaamera ekraanilt ka sõpradele ja sugulastele näidata.

DIGIC 4
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab kaameral töötada kiiresti, vähendada müra ning salvestada silmapaistvate värvidega fotosid. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteandmeid, et optimeerida kaamera parameetreid enne igat võtet.

Näotuvastuse tehnoloogia
Näotuvastusega AF/AE/FE/WB tuvastab kuni 9 nägu ning kohandab vastavalt saadud andmetele fookuse, säri, välgu ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ning naturaalsed nahatoonid. Näo valimise ning jälitamise tehnoloogia võimaldab sul valida subjekti, keda soovid hoida fookuses. FaceSelf-Timer muudab grupipiltide tegemise eriti lihtsaks, tehes pildi alles pärast seda kui kaadrisse on jõudnud inimene juurde.

Automaatne punasilmavähendus
Punasilmavähendust on võimalik kasutada automaatselt juba salvestamise ajal või korrigeerida punased silmad taasesitusrežiimis käsitsi.

Ei udustele piltidele
SX120 IS suudab salvestada suurepäraseid ning teravaid fotosid kogu fookuskauguste vahemikus. Liikumise tuvastamise tehnoloogia kasutab näotuvastustehnoloogiat, pildistabilisaatorit ning võtteandmeid, et tuvastada subjekti liikumine ning kaamera värisemine. Seejärel optimeeritakse kõiki kaamera parameetreid (ka ISO tundlikkust), et jäädvustada foto nii selgelt kui võimalik ja maksimaalse pildikvaliteediga.

Võtterežiimid ning värviefektid
20 spetsiaalset võtterežiimi võimaldavad saada parimad tulemused ka keerulistes valgustingimustes. Lihtne režiim võimaldab lasta valida kõik sätted ning parameetrid kaameral endal. Minu värvid võimaldab kasutada pildistamisel erinevaid värviefekte.

Videorežiim
Sujuv VGA-lahutusvõimega video salvestamine toimub kiirusega 30 kaadrit sekundis. Spetsiaalne LP-režiim võimaldab salvestada videot mälukaardile kaks korda rohkem kui standardrežiimis.