NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX130 IS must

12x optilise suumi ja pildistabilisaatoriga kompaktkaamera SX130 IS suudab salvestada kõrglahutusega HD-videot ning on tulvil erinevaid võtterežiime.

• 12x optiline suum koos pildistabilisaatoriga
• 12,1 megapikslit
• Smart Auto ja "lihtne" režiim koos võtteolude tuvastamise tehnoloogiaga
• 3" LCD-ekraan
• HD-videod
• Miniature Effect videorežiim
• Täielik manuaalrežiim
• i-Contrast

12x optiline suum ning pildistabilisaator
Kaameral on 12x suumi ja optilise pildistabilisaatoriga 28mm lainurk objektiiv. Optiline pildistabilisaator tuvastab kaamera värisemise ning liigutab objektiivis spetsiaalset läätse, et tagada selged kujutised ka hämaras pikkadel säriaegadel. Väga palju kasu on pildistabilisaatorist ka suumi kasutades, sest siis tuleb kaamera värisemine eriti hästi välja.

12,1 megapikslit ja DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
12,1 megapiksline sensor jäädvustab piisavalt detailseid kujutisi, et printida välja ka A3+ suuruses postreid või fotosid loovalt kärpida.

Võtterežiimid ning värviefektid
28 spetsiaalset võtterežiimi võimaldavad saada parimad tulemused ka keerulistes valgustingimustes. Lihtne režiim võimaldab lasta valida kõik sätted ning parameetrid kaameral endal. Minu värvid võimaldab kasutada pildistamisel erinevaid värviefekte.

3" LCD-ekraan
Suurel 3" LCD-ekraanil on lai vaatenurk, mis teeb kadreerimise mugavamaks ning võimaldab fotosid ja HD-videot otse kaamera ekraanilt ka sõpradele ja sugulastele näidata.

HD-video
Kõrgekvaliteetset stereoheliga videot on võimalik salvestada videoformaadis kuni HD 720p. Seetõttu on PowerShot SX130 ideaalne kaaslane pereüritustel.

Nutikas iseavaja
Smart Shutter iseavaja režiim kasutab näotuvastustehnoloogiat ning pildistab automaatselt kolmel erineval viisil: Smile režiim (kaamera pildistab, kui inimene naeratab), Face Self-Timer (oodatakse kuni kaadrisse on jõudnud lisa inimene), Wink Self-Timer (kaamera pildistab 2 sekundit pärast silmapilgutust).

Uued võtterežiimid
Tänu uutele võtterežiimidele on erinevate seadistustega eksperimenteerimine palju lõbusam. Muutke oma pildid huvitavamaks kasutades kalasilm või miniatuur režiimi. Eriti ilusa tulemuse saavutamiseks kujundada pildi värviprofiili ning anda oma piltidele ainulaadne retrovälimus.

Täismanuaalkontroll
Täismanuaalrežiimis saate muuta kaamera säri ja ava ning luua eriti muljetavaldavaid pilte.

i-Contrast
DIGIC 4 protsessor kasutab i-Contrast funktsiooni, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid.