NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX150 IS hõbedane

PowerShot SX150 IS kaameraga, millel lausa 12x optiline suum, saab igaüks teha kauneid fotosid (14,1 MP) ja HD-kvaliteediga videoid. Kaamera sobib hästi nii algajatele kui kogenud fotograafidele, sest kasutada saab nii täisautomaatseid kui ka täismanuaalseid režiime.

Akud ja laadijad
Sanyo Eneloop kiirlaadija + 2 AA akut

Kompaktne SANYO laadija, mis laeb 2 tk AA/AAA akut. Kaasas 2 kvaliteetset eneloop akut.


Sanyo Eneloop kiirlaadija + 4 AA XX 2400mAh akut

Sanyo Eneloop laadijakomplekt sisaldab mikroprotsessoriga kiirlaadijat ja nelja võimast Eneloop XX akut. Laadija võimaldab laadida kuni nelja akut korraga või ühekaupa. Laadija kontrollib iga aku laadimisprotsessi eraldi ja lõpetab laadimise vastavalt aku täituvusele.


Sanyo Eneloop  AA aku 1900mAh (4 tk)

Sanyo Eneloop on pika säilivusega ja äärmuslikke temperatuure taluv eellaetud AA-tüüpi aku, mida saab pakendist välja võttes koheselt kasutama hakata. Pakendis 4 akut.


Sanyo Eneloop  AA aku 1900mAh (2 tk)

Sanyo Eneloop on pika säilivusega ja äärmuslikke temperatuure taluv eellaetud AA-tüüpi aku, mida saab pakendist välja võttes koheselt kasutama hakata. Pakendis 2 akut.


Sanyo Eneloop kiirlaadija + 4 AA 1900 mAh akut

Sanyo Eneloop laadijakomplekt sisaldab mikroprotsessoriga kiirlaadijat ja nelja eelllaetud Eneloop AA-tüüpi akut. Laadija võimaldab laadida kuni nelja akut korraga või ühekaupa. Laadija kontrollib iga aku laadimisprotsessi eraldi ja lõpetab laadimise vastavalt aku täituvusele.


Sanyo Eneloop  laadija + 4 AA 1900 mAh akut

Sanyo Eneloop laadijakomplekt sisaldab laadijat ja nelja eelllaetud Eneloop AA-tüüpi akut. Laadija võimaldab laadida korraga kahte või nelja akut.

Välklambid
Välklamp HF-DC2

Välklamp HF-DC2 

99.00 €

Uus mobiilne lisa-välklamp digitaalsetele kompaktkaameratele laiendab võimalusi öösel ja siseruumides pildistamiseks.

Ühenduskaablid
AVC-DC400ST videokaabel