NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX160 IS punane

Kogu perele sobiva kompaktse mudeliga PowerShot SX160 IS on detailsete 16-megapiksliste fotode ja HD-videote tegemine lihtne. Kasutage mitmekülgset 16-kordset optilist suumi ja nutikat pildistabilisaatorit suure suumiga teravate ja detailsete võtete tegemiseks.

• 16x optiline suum, 28 mm lai Canoni objektiiv
• 16 megapikslit
• Nutikas pildistabilisaator
• Suur 7,5 cm (3,0 tolli) LCD-ekraan; vihjed ja nõuanded
• Nutikas automaatrežiim tuvastab 32 stseeni
• HD-videod HDMI-ga
• Lõbusad loomingulised filtrid
• Täismanuaalne juhtimine
• iFrame-video
• AA-patareid

16-kordne optiline suum, 28 mm lai Canoni objektiiv
Canoni 16-kordse optilise suumiga saate kaugetele objektidele lähemale pääseda; ZoomPlusiga – tehnoloogiaga, mis laiendab suumivahemikku, säilitades samas parema kvaliteedi kui tavalise digitaalsuumi puhul – on see võimalik kuni 32-kordselt. 28 mm lainurkobjektiiv jäädvustab hämmastavaid maastikke ja mahutab kõik kaadrisse ja võimaldab teha suurepäraseid grupipilte.

16 megapikslit
16-megapiksline sensor talletab detailsed kõrglahutusega fotod, mida saab suures formaadis (A3+) printida või soovitud kompositsiooni saavutamiseks kärpida.

Nutikas pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator valib automaatselt 7 pildistabilisaatori režiimi hulgast sobiva, neutraliseerides kaameravärinat, hoides ära hägusust ning tagades teravad ja detailsed fotod ja videod ka täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades.

7,5 cm (3,0 tolli) LCD-ekraan; vihjed ja nõuanded
Suure, kõrgekvaliteedilise ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saate lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ja tulemusi nauditavalt vaadata või esitada. Lihtsad vihjed ja nõuanded aitavad teil kaamerast aru saada ja oma tulemusi täiustada.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
Nutikas automaatrežiim, mis tuvastab stseeni ja valib 32 parameetri (video puhul 21) hulgast optimaalsed seadistused, võimaldab isegi täiesti algajatel vaevata kvaliteetseid fotosid või videoid jäädvustada. Nutikas automaatrežiim on täisautomaatne – lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

HD-videod HDMI-ga
Eraldi videonupu abil saate hõlpsasti ühe vajutusega stereoheli ja optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida. Selleks, et ka liikumiselt filmides ja kaugele suumides häguta videoid teha, saate kasutada dünaamilist ja võimendusega pildistabiliseerimisrežiimi. HDMI-liidesega saate lihtsalt kõrge kvaliteediga materjali HD-teleris esitada.

Lõbusad loomingulised filtrid
Erinevad loomingulised filtrid pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Valikus on kalasilmaefekt, mis matkib kalasilmaobjektiivi tekitatud moonutusi ja ülieredate värvide efekt värviküllastuse võimendamiseks. Kui filmimisel või pildistamisel kasutada miniatuuriefekti, siis jääb mulje miniatuursest mudelist.

Täismanuaalne juhtimine
Säriaja ja avasuuruse täismanuaalne juhtimine võimaldab oma loovust täies ulatuses rakendada ja fotod uuele tasemele viia. Jäädvustage ilusaid detailseid lähivõtteid, kasutades 1 cm makrorežiimi.

iFrame-video (720p)
Saate filmida PC ja Maciga sobivat HD-videot (720p) optimeeritud Apple iFrame'i vormingus, mis võimaldab kiiret importimist ning lihtsat töötlemist ja jagamist.

AA-patareid
Ülima mugavuse pakkumiseks on kaameras kasutusel kaks AA-patareid, mis on müügil kõikjal maailmas.