NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX170 IS must

Canon PowerShot SX170 IS on kogu perele sobiv 28mm lainurga ja 16-kordse optilise suumiga lihtsalt käsitletav kaamera, millega saab jäädvustada fotosid ja HD kvaliteediga videoid. Intelligentne pildistabilisaator tagab terava tulemuse isegi suure suumiga võtete korral.

• 16x optilise suumiga, 28 mm lai Canoni objektiiv
• 32x ZoomPlus suumimine
• 16 megapikslit
• Nutikas pildistabilisaator
• Suur 7,5 cm (3,0 tolli) LCD-ekraan koos kasulike vihjete ja nõuannetega
• Nutikas automaatrežiim tuvastab 32 stseeni
• HD-videod (720p)
• Lõbusad loomingulised filtrid
• Täismanuaalne juhtimine
• iFrame-video

16-kordse optilise suumiga 28 mm Canoni lainurkobjektiiv
Canoni 16-kordse optilise suumiga saate kaugetele objektidele lähemale pääseda. 32-kordne ZoomPlus–tehnoloogia laiendab suumivahemikku veelgi, säilitades samas parema kvaliteedi kui tavalise digitaalsuumi puhul. 28 mm lainurkobjektiiviga saate jäädvustada maastikke ja teha suurepäraseid grupipilte.

16 megapikslit
16-megapiksline sensor talletab detailsed kõrglahutusega fotod, mida saab suures formaadis (A3+) printida või soovitud kompositsiooni saavutamiseks kärpida.

Intelligentne pildistabilisaator
Isegi maksimaalse suumiga või nõrgas valguses käest pildistamisel on sujuvate ja teravate fotode ning videote tegemine lihtne tänu intelligentsele pildistabilisaatorile, mis reguleerib optilist pildistabilisaatorit vastavalt eri tüüpi kaameravärinale.

7,5 cm (3,0 tolli) LCD-ekraan
Suure, kvaliteetse ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saate lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ning tulemusi vaadata või esitada. Lihtsad vihjed ja nõuanded aitavad teil kaamerast aru saada ja oma tulemusi täiustada.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim, mis tuvastab stseeni ja valib 32 parameetri (video puhul 21) hulgast optimaalsed seadistused, võimaldab isegi täiesti algajatel vaevata kvaliteetseid fotosid või videoid jäädvustada. Nutikas automaatrežiim on täisautomaatne – lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

HD-videod
Eraldi videonupu abil saate hõlpsasti ühe vajutusega stereoheli ja optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida. Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaameravärina mõju ja võimaldab jäädvustada terava pildiga videoid liikumise pealt või maksimaalset suumi kasutades.

Lõbusad loomingulised filtrid
Erinevad loomingulised filtrid pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Valikus on kalasilmaefekt, mis matkib kalasilmaobjektiivi tekitatud moonutusi ja üliergaste värvide efekt värviküllastuse võimendamiseks. Kui filmimisel või pildistamisel kasutada miniatuuriefekti, siis jääb mulje miniatuursest mudelist.

Täismanuaalne juhtimine
Säriaja ja avasuuruse täismanuaalne juhtimine võimaldab oma loovust täies ulatuses rakendada ja viia fotod uuele tasemele. Makrorežiimis saate jäädvustada lähivõtteid alates 1cm kauguselt.

Säästurežiim, liitiumioonaku
Säästurežiimis väheneb aku kasutamine, mistõttu saate Canoni laetava liitiumioonaku ühe laadimisega jäädvustada rohkem võtteid.