NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX210 IS purpur

14x optilise suumiga lainurk objektiiv, Canoni optiline pildistabilisaator, täismanuaalrežiim ning HD-videote filmimise võimalus teevad PowerShot SX210 IS'st paindliku ning võimsa kompaktkaamera, lisaks on sellel stiilsel kolmes erinevas värvitoonis saadaval kompaktkaameral 3" LCD-ekraan ning nutikad automaatrežiimid.

• Kompaktne kaamera kolmes erinevas värvitoonis
• 28 mm ekvivalentne lainurk ning 14x optilist suumi
• 14,1 megapiksline sensor
• Optiline pildistabilisaator
• 3" PureColor II G LCD-ekraan
• HD-lahutusega videoklipid ja HDMI-liides
• Nutikas automaatrežiim ja näotuvastustehnoloogia
• Nutikas välgu säri, i-Contrast
• Kiire DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor ja Servo AF/AE
• Täismanuaalrežiim


28 mm ekvivalentne lainurk ja 14x optilist suumi
Võimas ja kompaktne PowerShot SX210 IS sisaldab endas 14x suumiga lainurk-objektiivi. Canoni optiline 4-astmeline pildistabilisaator hoiab pildid teravad, kompenseerides kaamera värisemise kogu fookuskauguste vahemikus.

14,1 megapikslit
Kõrglahutusega 14,1 megapiksline sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Printige postri suuruses fotosid või kärpige pilte, et luua loovaid kompositsioone.

3" PureColor II G LCD-ekraan
Lai 16:9 kuvasuhtega 3" vedelkristallekraan on ideaalne HD-videote filmiseks ja taasesitamiseks. Karastatud klaasikiht tagab ekraani tugevuse ning hea nähtavuse isegi eredates valgustingimustes.

HD-videoklipid ja HDMI-liides
Salvestage 720P lahutusvõimega videot koos stereo heliga kiirusega 30 k/s. Kasutades HDMI-liidest, saab kaamera ühendada HD-teleriga. Dünaamiline pildistabilisaator hoiab pildi filmimisel värisemast ning optiline pildistabilisaator tagab stabiilse pildi sisse suumides. Filmimisel saab kasutada ka intelligentset automaatrežiimi.

Võtte tuvastamise tehnoloogia mugavaks pildistamiseks
Nutikas automaatrežiimis kasutab kaamera võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrast, kaugus fotograafist ja üldine värvsus ning valib vastavalt sellele 22 režiimist optimaalseimad võtteparameetrid. Nutikas välgu säri kontrollib välgu võimsust ja kasutust, et tagada naturaalsed tulemused erinevates tingimustes.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevate näotuvastustehnoloogiate komplekt võimaldab tuvastada kaadris kuni 35 nägu ning kohandada selle järgi fookuse, säri, välke ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid.

Nutikas katikurežiim
Selle paindliku režiimi abil pildistab kaamera kui pilgutad silma, naeratad või kui kaadrisse siseneb lisanägu.

i-Contrast
DIGIC 4 protsessor kasutab i-Contrast funktsiooni, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid. Servo AF/AE funktsioon jälitab subjekte ning hoiab neid fookuses.

Loovad võtterežiimid
Kaamera võtterežiimide hulka kuuluvad sellised režiimid nagu nt täismanuaalne, Av ja Tv täielikuks kontrolliks parameetrite üle ning hämaras pildistamise, plus Miniature ja kalasilma efekt.