NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX220 HS lilla

HS-süsteemi, 14x optilise zoomiga lainurk objektiivi ja Full HD-video salvestamisega PowerShot SX220 HS on võimas kombinatsioon pildikvaliteedist ning paindlikest režiimidest. Kaamera on saadaval kahes erinevas värvitoonis.

• HS Süsteem (12,1-megapikslit)
• 28mm objektiiv 14x zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga
• Optilise zoomi ja dünaamilise pildistabilisaatoriga Full HD video salvestamine
• 7,5 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Kiire sarivõte ja Super Slow videorežiim
• Movie Digest ja iFrame
• Käsitsi juhtimine
• Lisaseadmena veekindel kest


HS Süsteem (12,1-megapikslit)
HS Süsteem hiilgab hämaras ning jäädvustab tõetruud pildid välku või kolmjalga kasutamata. Ülitundlik DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor garanteerib suurepärase kvaliteediga pildid igas olukorras.

14x zoom'i ja optilise pildistabilisaatoriga 28mm objektiiv
14x telefoto ulatusega kuni 392 mm lainurk objektiiviga saate täpselt sellise võtte nagu soovite, nii panoraam maastikuvõtete kui kaugete subjektide pildistamisel. 4-astmelise optilise pildistabilisaatoriga saate pildistada neli kiirust madalama säriajaga, mis oleks muidu vajalik selge pildi saavutamiseks.

Stereoheliga Full HD-video optilise zoom'i ja dünaamilise pildistabilisaatoriga
Kaamera jäädvustab kõrge kvaliteediga stereoheliga videosid Full HD 1080p formaadis. Filmimisel saab kasutada kaamera optilist zoom'i ning dünaamiline pildistabilisaator vähendab värinast ja liikumisest tekkivad udusust.

Lai 7,5 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
Võtete kadreerimine on imelihtne tänu suurele 7,5 cm (3.0”) kõrglahutusega PureColor II G LCD-ekraanile. Karastatud klaasist väliskiht tagab suurepärase tugevuse ja selguse kõikides valgustingimustes.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim tuvastab automaatselt kuni 32 erinevat võttetingimust ning lubab teil pildistada enesekindlalt, teadmises, et kaamera hoolitseb vajalike seadistuste eest ise.

Kiire sarivõtte režiim ja Super Slow Motion videorežiim
Jäädvustage tempokas subjekt kiire sarivõtte režiimiga või aeglustage võte Super Slow Motion videorežiimiga. Mõlemad režiimid pakuvad dramaatilist ning suurejoonelist moodust tempokate subjektide jäädvustamiseks.

Movie Digest ja iFrame video
Movie Digest jäädvustab kuni 4-sekundit tegevust enne pildi tegemist ning ühendab need kõik üheks VGA-videoklipiks fotoalbumisse. iFrame videoformaat on lihtne ja kiire moodus video importimiseks, redigeerimiseks ja jagamiseks.

Manuaalrežiim
Semiautomaatsetest Av ja Tv režiimidest kuni täismanuaalrežiimini, saate muuta ühte säri seadistust või kontrollida kõiki seadistusi käsitsi.

Veekindel korpus
Lisavarustuses oleva veekindla korpuse (WP-DC42) abil saab kaamerat kasutada kuni 40 meetrit vee all.