NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX270 HS hall

Täiuslik kaamera mistahes peresündmusteks. Sellel on 20-kordne suum, millega saab tegevusele lähemale minna, teha täiustatud täis-HD-videod, HS-süsteem hämaras pildistamiseks ning uus ja kiire DIGIC 6 protsessor.

• 20-kordne suum, 25 mm lainurkobjektiiv
• HS-süsteem: 12,1-megapiksline CMOS, DIGIC 6
• Nutikas pildistabilisaator, täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
• Täis-HD (60 kaadrit/s)
• 7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
• Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto; nutikas automaatrežiim Smart Auto
• Käsitsirežiim ning režiimid Av ja Tv
• Kiired sarivõtted
• Lisavarustusena veekindel (40 m) ümbris

20-kordne suum, 25 mm objektiiv
Mahutage 25 mm objektiiviga rohkem kaadrisse või minge kaugel asuvatele objektidele äärmiselt lähedale, kasutades 20-kordset optilist suumi. Nautige ligikaudu kahekordset suumi ZoomPlusi abil – see on täiustatud suumitehnoloogia, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti. Kompaktne korpus lubab jäädvustada kõik hinnalised hetked, kus iganes viibite.

HS-süsteem: 12,1-megapiksline CMOS, DIGIC 6
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada võttekoha atmosfääri ka ilma välgu või statiivita. Täiustatud DIGIC 6 protsessor ning ülitundlik 12,1-megapiksline CMOS-sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras (ISO-tundlikkus kuni 6400).

Nutikas pildistabilisaator, täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator vähendab kaamera värisemist, et tagada kõigi teie fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumiga või vähese valgusega oludes. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator tagab erakordselt stabiilsed ja realistlikud videod, neutraliseerides kasutaja mitmete eri liigutuste mõju.

Täis-HD-videod (60 kaadrit/s)
Kasutage videonuppu, et kiirelt sujuvaid ja realistlikke 60 kaadrit/s stereoheli ja optilise suumiga täis-HD-videoid (1080p) salvestada. MP4 tugi hõlpsaks esitamiseks ja jagamiseks kaasaskantavatest seadmetest.

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, vastupidav, kvaliteetne ja suurepärase nähtavusega vedelkristallekraan võimaldab hõlpsat menüüs navigeerimist, laseb teil vaevata võtteid kadreerida ja vaadata ning muudab nende jagamise naudinguks.

Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto, nutikas automaatrežiim Smart Auto
Nutikas automaatrežiim valib 58 parameetri seast (videorežiimis 21 parameetri seast) optimaalsed sätted, et suurepäraste fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Hübriidne automaatrežiim laseb teil nutikas automaatrežiimis pilte teha ja jäädvustab enne iga võtet ka 4-sekundilise videoklipi, kombineerides need lõbusaks HD-videoks (720p).

Käsitsirežiim ning režiimid Av ja Tv
Eksperimenteerige erinevate efektidega, kasutades käsitsirežiime (Tv, Av ja M), mis annavad teile võimaluse loominguliselt säriaega ja objektiiviava juhtida.

Kiired sarivõtted
Kasutage kiiret sarivõtet, et tempokat tegevust suurepäraselt salvestada, või aeglustage tegevust märkimisväärselt üliaegluubis video abil.

Lisavarustusena veekindel ümbris
Tänu valikulisele veekindlale ümbrisele saate pildistada kuni 40 m sügavusel vee all ja kaitsta oma kaamerat välitingimustes.