NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX40 HS

PowerShot SX40 HS toob kauge lähemale. Ülilai 35x optiline suum, HS-süsteemi head tulemused nõrgas valguses, täis-HD kvaliteet ja suur kaadrisagedus teevad sellest tõeliselt universaalse reisikaamera neile, kes soovivad kõigeks valmis olla.

• 35x ülilainurksuum ultrahelimootoriga (USM)
•Pildistabilisaator (4,5-astmeline) Nutikas pildistabilisaator
•DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem (12,1 MP)
•Täis-HD, HDMI
•6,8cm (2,7-tolline) muudetava nurgaga vedelkristallekraan, elektrooniline pildiotsija
•Nutikas automaatrežiim, mitme ala valge tasakaal
•Kiired kvaliteetsed sarivõtted
•Käsitsirežiimid
•Suumi kadreerimisabi
•Lisatarvikud

35x ülilainurksuum ultrahelimootoriga (USM)
Võimsal 24mm ülilainurgaga optilisel suumil on uskumatult suur ulatus (24-840 mm), mis sobib kõigeks, alates maastiku vaatlemisest ja toas pildistamisest kuni kaugest elusloodusest lähivõtete tegemiseni. Ultrahelimootoriga on äärmiselt täpne ja peaaegu hääletu suumimine võimalik isegi videorežiimis.

Nutikas pildistabilisaator tagab selged fotod
Võimas optiline pildistabilisaator jätab pildid teravaks isegi hämaras ja kogu suumi ulatuses. Nutikas pildistabilisaator valib automaatselt 7 variandi seast optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et kõik fotod ja videod oleksid selged ning detailsed.

DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem
Uusim DIGIC 5 pildiprotsessor koos ülitundliku CMOS-sensoriga võimaldavad HS-süsteemil teha vähese müraga ja kõrge kvaliteediga pilte isegi nõrgas valguses, mistõttu väheneb välgu ja statiivi kasutamise vajadus, tekib vähem liikumishägu ja suureneb välgu töökaugus.

Täis-HD-videod, HDMI-CEC pistik
Filmige suurepäraseid täis-HD kvaliteediga (1080 p) videoid stereoheliga ja kaadrisagedusega 24 kaadrit sekundis. HDMI-CEC pistik võimaldab täis-HD kvaliteediga videoid kadudeta selleks sobivas HD-teleris vaadata ja video esitamist teleri puldiga juhtida.

Muudetava nurgaga vedelkristallekraan ja pildiotsija
6,8cm (2,7-tolline) muudetava nurgaga vedelkristallekraan PureColor II VA annab suurepärase nähtavuse ja võimaldab ka keerulistes asendites kadreerimist. Elektrooniline pildiotsija võib aidata kaamerat stabiliseerida.

Nutikas automaatrežiim ja mitme ala valge tasakaal
Nutikas automaatrežiim Smart Auto võimaldab kaameral tuvastada kuni 32 (video tegemisel 21) eri stseenitüüpi ja valida optimaalse tulemuse saavutamiseks parimad seaded. Mitme ala valge tasakaalu abil jäädvustub stseen loomulikes värvides ka siis, kui seda valgustatakse mitmest erinevast valgusallikast.

Kiired kvaliteetsed sarivõtted
Sarivõtterežiimis High-speed Burst HQ salvestatakse kiire liikumine lahutusega 12,1 MP, sagedusega kuni 10,3 võtet sekundis ning 8-võtteliste seeriatena.

Käsitsirežiimid
Käsitsirežiimides saate kõiki parameetreid käsitsi muuta, et saavutada täpselt soovitud tulemus. Sobivate seadete, näiteks ava suuruse, säriaja, valge tasakaalu ja ISO-tundlikkuse valimine on lihtne.

Suumi kadreerimisabi
Suumi kadreerimisabi võimaldab täissuumiga pildistades kauget objekti kaadris hoida. Nupu allavajutamisel suumib kaamera kaadrist välja, et saaksite objekti uuesti üles otsida, ning suumib tagasi sisse, kui lasete nupu lahti.

Lisatarvikud
Lisavarustuses oleva objektiivifiltri adapteri abil saab objektiivile kinnitada Canoni EOS-sarja 67 mm objektiivi filtreid. Välgutald võimaldab välklampide Canon Speedlite EX kasutamist, mille abil saab suurendada välgu töökaugust ja kaamerat veelgi mitmekülgsemalt kasutada.