NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX410 IS must

PowerShot SX410 IS on 40-kordse suumi ja väikese korpusega kaamera, mis sisaldab kõiki vajalikke funktsioone, et teha kvaliteetseid fotosid ja videoid.

• 20-megapiksline CMOS sensor
• DIGIC 4+ protsessor
• 24 mm lainurkobjektiiv
• 40-kordne suum ja 80-kordne ZoomPlus
• Nutikas pildistabilisaator
• HD (720p) resolutsiooniga video
• Vastupidav ja hea nähtavusega 7,5 cm (3,0 tolli)vedelkristallekraan
• 32 stseenituvastusega automaatrežiim

40-kordne suum, 24 mm objektiiv
40-kordne optiline suum ja 80-kordne ZoomPlus viivad tegevusele lähemale ning aitavad jäädvustada detailselt ka kaugel asuvaid objekte. 24 mm ülilainurkobjektiiv võimaldab jäädvustada maastikke ja grupipilte.

Mugav ja stabiilne pildistamine
Tänu nutikale optilisele pildistabilisaatorile ei pea muretsema selle pärast, et kaamera värisemine rikuks tulemused. See kaamera kohandub automaatselt ning tagab teravad ja detailsed fotod ja videod isegi täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades. Disainimisel on silmas peetud teie mugavust – saate nautida stabiilsemaid võtteid ka täissuumi juures ning tänu täiustatud ergonoomilisele käepidemele saate pildistada mugavamalt pikema aja vältel.

HD-videod
PowerShot SX410 IS võimaldab salvestada HD-resolutsiooniga (720p) videoid vaid ühe nupu vajutuega ja salvestab isegi liikvel olles või suumi kasutades suurepäraseid ning teravaid tulemusi.

Nutikad automaatrežiimid
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib 32 valiku (video puhul 21) seast parima seadistuse. See võimaldab isegi algajatel hõlpsasti fantastilisi fotosid või videoid jäädvustada. Lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.


Loomingulised võtted
Loomingulised režiimid, nagu kalasilmaefekt (Fish-eye Effect), üliere (Super Vivid) või monokroomne (Monochrome), pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid.

Ökorežiim
Kasutades ökorežiimi, saab ühe akulaadimisega jäädvustada veelgi rohkem võtteid.