NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX50 HS

Võimas 50-kordne ülisuum ekstreemseteks telefotodeks. Nutikas pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ja suumi kadreerimisabi aitab subjekte kaadris hoida. Tippkvaliteediga objektiivi, käsitsirežiimide ja RAW-vorminguga saavutate professionaalsed tulemused.

• 50-kordne ülilainurksuum
• 4,5-astmeline optiline pildistabilisaator Nutikas pildistabilisaator
• DIGIC 5 protsessoriga 12,1-megapiksline HS-süsteem
• Täis-HD, HDMI
• 7,1 cm (2,8-tolline) muudetava nurgaga vedelkristallekraan, elektrooniline pildiotsija
• Käsitsirežiimid, RAW
• Täiustatud suumi kadreerimisabi
• Nutikas automaatrežiim, mitme ala valge tasakaal
• Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
• Lisatarvikud

50-kordne ülilainurksuum
Suurepärase 50-kordse optilise suumiga, mille ulatus on 24 kuni 1200 mm* (ZoomPlusiga kuni 100-kordne), saate ühe kaameraga mitmeid eri objekte jäädvustada – alates erakordsetest kaugelt pildistatud eluslooduse lähivõtetest kuni muljetavaldavate maastikeni. Ultrahelimootor tagab kiire ja peaaegu helitu suumimise.

Teravad võtted nutika pildistabilisaatoriga
4,5-astmeline optiline pildistabilisaator jätab pildid teravaks isegi hämaras ja kogu suumi ulatuses. Nutikas pildistabilisaator valib automaatselt seitsme valiku hulgast optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et tagada selged ja detailsed pildid.

DIGIC 5 protsessoriga 12,1-megapiksline HS-süsteem
DIGIC 5 pildiprotsessori ja 12,1-megapikslise ülitundliku CMOS-sensori võimsa kombinatsiooni abil saate HS-süsteemiga pildistada vähese müra ja kõrge pildikvaliteediga isegi nõrgas valguses, kasutamata välku või statiivi.

Täis-HD videod, HDMI
Filmige suurepäraseid täis-HD-kvaliteediga (1080 p) videoid stereoheliga ja kaadrisagedusega 24 kaadrit sekundis. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib kiiret liikumist ning tavapärast kaamera rappumist, et saavutada sujuvad videod. HDMI-pistik võimaldab kõrglahutusega videoid sama kvaliteediga ka HD-telerist vaadata.

Muudetava nurgaga vedelkristallekraan ja pildiotsija
7,1 cm (2,8-tolline) muudetava nurgaga vedelkristallekraan PureColor II VA annab suurepärase nähtavuse ja võimaldab ka keerulistes asendites kadreerimist. Elektroonilise pildiotsijaga saate oma stiilis pildistada ja subjekte ka väga heledates valgusoludes hästi näha.

Täiustatud suumi kadreerimisabi
Täiustatud suumi kadreerimisabi aitab täissuumiga pildistades kaugel olevat subjekti kaadris hoida. Lukustusnupu vajutamisel lülitub pildistabilisaator sisse, et hoida subjekti suumi kasutamise ajal paigal. Otsingunupp suumib kiiresti kaadrist välja, et saaksite pildistatava uuesti üles otsida, ning nupu vabastamisel suumib kaamera tagasi sisse.

Käsitsirežiimid, RAW
Käsitsirežiimidega saate täielikult säri kontrollida – valida säri sätteid, säriaega, valge tasakaalu ja ISO-valgustundlikkust. Pildistage mitme eri kuvasuhte toega RAW-vormingus, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ning komplektis oleva DPP-tarkvara abil järeltöötluse üle.

Nutikas automaatrežiim ja mitme ala valge tasakaal
Nutikas automaatrežiimis valib kaamera 58 (video puhul 21) stseeni seast automaatselt sobivaimad sätted, et saavutada optimaalsed tulemused. Mitme ala valge tasakaal jäädvustab mitme valgusallikaga valgustatud stseenide naturaalsed värvid.

Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
Jäädvustage kiire ja kvaliteetse sarivõtterežiimiga kiiret tegevust 12,1 MP täislahutusega sagedusel kuni 13 võtet sekundis ja 10 kaadrit seerias.

Lisatarvikud
Valikulised lisatarvikud hõlmavad 67 mm objektiivifiltri adapterit, objektiivi varjukit ja Speedlite EX-välklampe.

* 35mm ekvivalentne fookuskaugus