NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX510 HS (demokaamera müügis)

PowerShot SX510 HS on 30-kordse suumiga HS-süsteemi, WiFi-toe ja täis-HD-videoga kompaktkaamera.

• 24 mm lainurkobjektiivi ja 30x ultrasuumiga väike kaamera
• 12,1 megapikslit
• HS-süsteem
• Nutikas pildistabilisaator
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim tuvastab 32 stseeni
• HD-videod (1080p) HDMI-ga
• Suumi kadreerimisabi
• Lõbusad loomingulised filtrid
• Täismanuaalne juhtimine
• Näotuvastus
• WiFi lihtsaks jagamiseks ja mobiili kauduGPS-sildistamine

30-kordne suum. 24 mm lainurkobjektiiv
Kaameral on suure ulatusega 30-kordne optiline suum, mis võimaldab objektile lähemale pääseda. 60-kordne ZoomPlus tehnoloogia laiendab suumivahemikku veelgi, säilitades samas parema kvaliteedi kui tavalise digitaalsuumi puhul. 24 mm lainurkobjektiiv grupipiltide ja maastikufotode jaoks. Suur suum mahub väiksesse korpusesse, mida on lihtne igalpool kaasas kanda.

HS-süsteem
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada pildi ka ilma välgu või statiivita. Suure jõudlusega DIGIC 4 protsessor ja ülitundlik 12,1-megapiksline CMOS-sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Intelligentne pildistabilisaator
Intelligentne optiline pildistabilisaator vähendab kaameravärina mõju, et saaksite teravad, üksikasjalikud fotod ja videod isegi maksimaalse suumi kasutamisel ja nõrga valguse käes pildistades.

WiFi ja mobiili kaudu GPS
WiFi abil saate koduse traadita võrgu, ühilduvate printerite ja arvutite ning kaasaskantavate seadmetega (nagu nutitelefonid ja tahvelarvutid) ühenduse luua ning neid kiireks veebipõhiseks piltide jagamiseks ja varundamiseks kasutada. Kasutage oma nutitelefoni GPS-i, et piltidele WiFi-ühenduse abil võttekohateavet lisada.

Täis-HD-videod
Videonupu abil saate ühe nupuvajutusega stereoheli ja optilise suumiga HD-videoid (1080p) filmida. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib kõik liigutused, et kõndimise ajal filmides sujuvaid videoid saavutada.

7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
Suure, kvaliteetse ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saate lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ja tulemusi vaadata või esitada. Lihtsad vihjed ja nõuanded aitavad teil kaamerast aru saada ja oma tulemusi täiustada.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 režiimi seast (videorežiimis 21 seast) ideaalsed sätted, et fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

Suumi kadreerimisabi
Suumi kadreerimisabi aitab suure suumiga pildistades ja filmides kaugelasuvaid objekte jälgida. Nupu vajutamisel suumib kaamera kaadrist välja, et saaksite objekti uuesti üles otsida, ning suumib tagasi sisse, kui lasete nupu lahti. Automaatrežiim suudab jäädvustada liikuvat nägu ja vabastab teid suumimisest, mistõttu peate teie tegelema vaid kadreerimisega.

Loomingulised filtrid ja manuaalrežiimid
Soovi korral saate ise otsustada, millistel tingimustel soovite pildistada, kasutades selleks täismanuaalse juhtimisega säriaega ja ava. Jäädvustage detailseid lähivõtteid, kasutades 0 cm makrorežiimi.