NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX610 HS must

PowerShot SX610 HS on 18-kordse suumi ja õhukese, taskusse mahtuva disainiga kaamera, mis sisaldab kõiki vajalikke funktsioone, et teha kvaliteetseid fotosid ja videoid. WiFi abil on võimalik luua ühendus printerite, arvutite ja teiste ühilduvate seadmetega, et oma jäädvustusi mugavalt ja lihtsalt varundada ning veebis jagada.

• 20,2-megapiksline CMOS sensor
• HS-süsteem
• DIGIC 4+ protsessor
• 25 mm lainurkobjektiiv
• 18-kordne suum ja 36-kordne ZoomPlus
• Nutikas pildistabilisaator
• WiFi ja mobiili kaudu GPS
• NFC lihtsaks nutitelefoniga ühendamiseks
• Täis-HD resolutsiooniga video
• Vastupidav ja hea nähtavusega 7,5 cm (3,0 tolli)vedelkristallekraan
• 32 stseenituvastusega automaatrežiim
• Creative Shot režiimis 6 unikaalset pilti ühest võttest
• Hybrid Auto režiimis pildistamine koos videokokkuvõttega

18-kordse suumiga, 25 mm objektiiv
18-kordne optiline suum ja 36-kordne ZoomPlus viivad tegevusele lähemale ning aitavad jäädvustada detailselt ka kaugel asuvaid objekte. 25 mm ülilainurkobjektiiv võimaldab jäädvustada maastikke ja grupipilte.

HS-süsteem
Täiustatud DIGIC 4+ protsessor ja 20,2-megapiksline tagantvalgustusega CMOS-sensor koos HS-süsteemiga võimaldavad teha selgeid, detailseid ning stseenile omaste värvide ja keskkonnaga fotosid. HS-süsteem toimib väga hästi ka nõrgas valguses, jäädvustades võttekoha atmosfääri ilma välgu või statiivita.

Nutikas pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator on oluline teravate piltide jäädvustamiseks nõrgas valguses või kasutades suumi selle koguulatuses. Canoni nutika pildistabilisaatori tehnoloogiaga kaamera valib automaatselt 8 valiku seast optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et teha selgeid ja detailseid fotosid ning videoid.

Lihtne ühendamine ja jagamine
Kaamerat saab lihtsalt nutitelefoniga ühendada kasutades WiFi-ühendust ja NFC-funktsiooni. Kui ühendus on loodud, saate kasutada nutitelefoni, et lisada piltidele GPS-asukohti, või kaugjuhtimisega pildistamist, et kaasata ennast võttesse. WiFi abil saate luua ühenduse ka printerite, arvutite ja teiste ühilduvate seadmetega, et lihtsasti veebis jagada ja varundada.

Nutikad automaatrežiimid
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib 32 valiku (video puhul 21) seast parima seadistuse. Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto võimaldab nutikas automaatrežiimis Smart Auto pilte teha ja jäädvustab enne iga võtet 4-sekundilise videoklipi, kombineerides need kõik lõbusaks HD-videoks (720p).

Täis-HD resolutsiooniga videod
PowerShot SX600 HS võimaldab salvestade täis-HD-videoid (1080p) MP4-vormingus. Nutikas pildistabilisaator muudab videod stabiilsemaks isegi kõndides või liikuvast autost filmides. Videoesitusi saab vaadata ja juhtida kasutades HDMI-CEC-ühendust.

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, vastupidav, kvaliteetne ja suurepärase nähtavusega vedelkristallekraan võimaldab lihtsalt menüüs navigeerimida, võtteid kadreerida, vaadata ning jagada.

Loomingulised võtted
Creative Shot režiimis pildistades, kaamera analüüsib võtet, luues seejärel lisaks algsele töötlemata pildile automaatselt viis loomingulist pilti, jäädvustades sama subjekti mitmel kunstilisel ja üllataval viisil. Võimalik on valida oma filtri kategooria, et luua pilte eelistatud loomingulise võtte filtrit kasutades.