NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX710 punane

PowerShot SX710 HS on kompaktne supersuumiga kaamera, millel on muljetavaldav 30x optiline suum ja edasi arendatud pilditehnoloogiad. WiFi abil on võimalik luua ühendus printerite, arvutite ja teiste ühilduvate seadmetega, et oma jäädvustusi mugavalt ja lihtsalt varundada ning veebis jagada.

• Ülikompaktne 30-kordne optiline suum, 25 mm lainurkobjektiiv. 60-kordne ZoomPlus
• Suurepärased fotod ka nõrgas valguses tänu HS-süsteemile: 20,3-megapiksline CMOS, DIGIC 6
• Teravad tulemused igas olukorras intelligentse pildistabilisaatoriga ning sujuvad videod viieteljelise dünaamilise pildistabilisaatoriga
• Lihtne ühendamine, varundamine ja jagamine, kasutades NFC-toega WiFi-ühendust.
• Eemalt pildistamine ja GPS-jälgimine nutitelefoni kaudu
• Stereoheli ja optilise suumiga täis-HD-videod (1080p) kiirusel 60 kaadrit/s
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) PureColor II G vedelkristallekraan (922 000 punkti, sRGB)
• 58 stseenituvastusega automaatrežiim
• Ava ja säriaja juhtimine
• Loomingulised režiimid
• Sujuvad aegluubis videoklipid

Kompaktne disain ja 30-kordne optiline suum
PowerShot SX710 HS võimaldab teha pika vahemaa tagant kvaliteetsed lähivõtteid laia 30-kordse optilise suumiga. Kaameral on kompaktne ja taskusse mahtuv korpus, mida on hõlbus igale poole kaasa võtta. Kasutades ZoomPlusi on võimalik kvaliteedis kaotamata kuni 60-korda lähemale minna. 25 mm ülilainurkobjektiiviga mahutate rohkem kaadrisse ning saate teha suuepäraseid grupipilte ja võrratuid maastikufotosid.

Nutikas pildistabilisaator ja täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator on oluline, et jäädvustada teravaid pilte nõrgas valguses või täissuumiga. Kasutades Canoni nutika pildistabilisaatori tehnoloogiat, valib kaamera automaatselt optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi 8 valiku seast, et tagada selged ja detailsed fotod ning videod. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemist ning kasutaja liigutusi viiel teljel, pakkudes suurepärast stabiilset videomaterjali, mida on meeldiv suurelt ekraanilt vaadata.

Lihtne ühendamine ja jagamine
NFC toega WiFi võimaldab lihtsalt ühilduvate seadmetega ühenduse luua ja jäädvustusi veebis jagada. Kasutades mobiilseadmega ühendamise nuppu ja NFC-d, saab luua kiire ühenduse nutitelefoniga või fotosid Flickr®-is, Google Drive®-is, CANON iMAGE GATEWAY's ja arvutis mugavalt varundada. Samuti saab võtteid jagada Facebook®-is, Twitter®-is ja YouTube™-is ning nutitelefoni GPSi abil on võimalik võtetele ka asukoht lisada. Kaamerat on võimalik ka eemalt oma nutitelefonist juhtida – täiuslik ühiste grupipiltide tegemiseks või metsiku looduse pildistamiseks.

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, vastupidav ja suure eraldusvõimega (922 000 punkti) vedelkristallekraan pakub suurepärast nähtavust, sRGB värviedastust ja lihtsat menüüs navigeerimist, et võtteid hõlpsasti kadreerida, vaadata ja jagada.~

Täis-HD-videod (60 kaadrit/s)
PowerShot SX710 HS võimaldab salvestada kiirelt sujuvaid ja realistlikke 60 kaadrit/s stereoheli ja optilise suumiga täis-HD-videoid (1080p). Täiustatud videofunktsioonid, nagu manuaalse teravustamise abi ja MP4 tugi, aitavad jäädvustada, muuta ja jagada kõrgeima kvaliteediga videoid.

Nutikad automaatrežiimid
Nutikas automaatrežiim Smart Auto valib 58 parameetri seast (videorežiimis 21 parameetri seast) optimaalsed sätted, et kvaliteetsete fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto jäädvustab enne iga võtte tegemist 4-sekundilise videoklipi ning kombineerib kõik klipid HD-videoks (720p), pakkudes lõbusat kokkuvõtet kõikidest päeva võtetest.

Loomingulised võtted
Võtteid saab muuta isikupärasemaks kasutades käsirežiime (Tv, Av ja M), mis annavad võimaluse säriaega ja objektiiviava loominguliselt juhtida. Loomingulise võtte režiimiga saab pildid jäädvustada erinevate kunstiliste efektidega. Kaamera analüüsib võtet, luues seejärel lisaks algsele töötlemata pildile automaatselt viis loomingulist pilti, jäädvustades sama subjekti mitmel kunstilisel ja üllataval viisil.