NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX720 HS must

PowerShot SX720 HS on seni kõige õhem ja võimsam supersuurendusega kaamera. PowerShot SX720 HS sisaldab 20.3 MP CMOS andurit koos DIGIC 6 protsessoriga ning tagab head fotod ja täis-HD videod isegi rasketes valgustingimustes

• Ülikompaktne 40-kordne optiline suum, 24 mm lainurkobjektiiv. 80-kordne ZoomPlus
• Suurepärased fotod ka nõrgas valguses tänu HS-süsteemile: 20,3-megapiksline CMOS, DIGIC 6
• Teravad tulemused igas olukorras intelligentse pildistabilisaatoriga ning sujuvad videod viieteljelise dünaamilise pildistabilisaatoriga
• Lihtne ühendamine, varundamine ja jagamine, kasutades NFC-toega WiFi-ühendust.
• Wi-Fi nupu kaudu saab juurdepääsu Wi-Fi funktsioonile
• Stereoheli ja optilise suumiga täis-HD-videod (1080p) kiirusel 60 kaadrit/s
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) PureColor II G vedelkristallekraan (922 000 punkti, sRGB)
• Loomingulised 5 režiimi-Creative Shot
• Videoalbumite koostamine lugudest


Teravad tulemused iga kord
Nautige teravaid ja detailseid pilte tänu optilisele pildistabiliseerijale, mis kohaneb nutikalt stseeniga ja hõlmab ka spetsiaalset võimendatud pildistabiliseerimise režiimi, et stabiliseerida jäädvustamist pikka suumi kasutades.

Hoidke oma subjekti kaadris
Jälgige kaugelasuvaid subjekte ja nautige optimaalset kadreerimist suure suumi juures, kasutades täiustatud suumi kadreerimisabi, mis reguleerib nutikalt suumi taset, et subjekti kaadris hoida.

HD videote tegemiseks
Videonupu abil saate hõlpsasti vaid ühe nupuvajutusega realistlikke MP4-vormingus täis-HD 60p videoid jäädvustada.
Jäädvustage 4, 5 või 6 klippi aeg- ja kiirluubis esitamisvalikutega, kasutades lühiklipi režiimi.

Stabiilne materjal
Jäädvustage erakordselt stabiilset videomaterjali täissuumi kasutades, isegi panoraamides või joostes, tänu 5-teljelisele täiustatud dünaamilisele pildistabilisaatorile, mis kompenseerib kaamera värisemist, ja automaatsele tasandamisele, mis tagab sirged horisondid.

Lihtne ja kiire ühendamine
Ühendage oma kaamera kiiresti vaid ühe puudutusega ühilduva nutiseadmega Wi-Fi ühendust* ja dünaamilist lähiväljasidet kasutades ning nautige kiiret ja lihtsat fotode ning videote jagamist Canoni rakenduse Camera Connect abil; või jagage neid HD-teleris Canon Connect Station CS100 kaudu.

Canoni Connect Station
Lihtsalt puudutage mudelit PowerShot SX720 HS lähiväljaside kaudu Connect Stationi vastu, et hõlpsasti fotosid ja videoid salvestada ja neid teistega HD-teleris või sotsiaalmeedia või veebialbumite kaudu jagada.

Täiuslik teie uhkeimate hetkede jaoks – nii päeval kui ka öösel
Nautige ilusaid, teravaid ja selgeid võtteid mis tahes valguses tänu HS-süsteemile, mis ühendab endas 20,3-megapikslist CMOS sensorit ja võimsat DIGIC 6 protsessorit.
Jäädvustage kõik spontaansed hetked kiire ja täpse 0,11 s automaatteravustamise ja ülikiire 5,9 kaadrit/s stabiilse sarivõtte abil.

MF teravustamisabi
Kadreerige ja teravustage täiuslikult käsitsi, kasutades käsitsi teravustamise teravustamisabi (MF Peaking), mis muudab peenhäälestamise lihtsaks, tuues teravustatud subjekti teile selgelt esile