NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot TX1

Digital IXUS mõõtmetes kaamera, mille loomisel on arvesse võetud kasutajate kõige ulmelisemana tunduvad soovid. PowerShot TX1 loob täiesti uue kaamerate klassi pakkudes kasutajale võimsat 10x optilise zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga objektiivi , 7,1 Megapikslise lahutusvõimega fotode ja 720p lahutusvõimega video salvestamist. Lisaks sellele täiustab kaamera funktsioone võimas DIGIC III protsessor ja suure lahutusega 1,8" TFT LCD ekraan. See kõik on mahutatud kaardipaki suurusesse metallist korpusega seadmesse.

• Julge uus revolutsiooniline suund pildimaailmas
• Võimas DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
• 720p HD lahutusega videosalvestus
• 1,8" muudetava nurgaga TFT LCD ekraan
• ISO1600 valgustundlikkus ja automaatne ISO nihutamine
• Elegantne metallkorpus ja sisseehitatud objektiivikate
• Prindi ja jaga

Mõtle oma senised vaated ümber!
Sul võib tõesti olla kõik ühes kompaktses seadmes! PowerShot TX1 ei ole suurem kui Digital IXUS, aga temas on siiski 10x optilise zoomiga objektiiv, mis toob ka kaugel asuvad objektid lähedale. Optiline pildistabilisaator aitab elimineerida käevärina suurtel fookuskaugustel ja hämaras pildistades või filmides. Lisaks sellele on kaameral ka 7,1 Megapiksline lahutusvõime kvaliteetsete fotode pildistamiseks.

DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC III võimaldab sul saavutada oma fotodel tippkvaliteet, ning samas parandada tunduvalt seadme aku eluiga. Lisaks sellele sisaldab DIGIC III endas Canoni unikaalset näotuvastuse automaatfookuse/-säri mõõtmise funktsiooni, punasilmavähendust ettemängimise ajal, ning veelgi elutruumaid värve. Lihtsalt vajuta päästik pooleldi alla, ning PowerShot TX1 toob automaatselt ekraanil esile kaadris olevad inimeste näod ja valib ideaalse säri ja fookuspunkti, et hoida kõikide näod realistlikes toonides ja heledad ilma hirmutavate punaste silmadeta.

Võimas videosalvestus 720p lahutusega (1280 x 720 pikslit 30 kaadrit sekundis
PowerShot TX1 on võimas, üliarenenud tööriist videote salvestamiseks. Sa koged ületamatut HD selgust salvestades 720p lahutusega videot. Videorežiimi ajal töötab ka näotuvastuse funktsioon, ning seega on ka tunduvalt mugavam filmida. Heli salvestatakse kvaliteetselt stereos, ning tõeliseks kõrglahutusvideo kogemuse nautimiseks on kaameral ka 1080i komponentväljund.

Vastupidav, mugav LCD ekraan
Muuda LCD nurka vastavalt oma vajadusele, ning filmi või pildista kõikidest asenditest mugavalt. Ekraani uus vastupidav kate on vastupidab kriimustustele ja näpujälgedele, ning on kergesti puhastatav. Uus peegeldusvastane vääristus võimaldab ekraanilt pilti vaadata laiema nurga alt ja ka päikesevalguses.

Canoni innovatiivsus on meeldib su loovale poolele
PowerShot TX1 võimaldab kasutada kuni ISO1600 valgustundlikkust ning automaatne ISO nihutus tõstab tundlikkuse täpselt sellele tasemele, kus käevärin pilti uduseks ei tee. Suur ISO tundlikkus on kasulik hämaras pildistamisel, ning koostöös optilise pildistabilisaatoriga on PowerShot TX1 kasutamine meeldiv kogemus.

Nii vastupidav kui ka stiilne
Kui omad sellist kaamerat nagu TX1, tahad teda endaga igale poole kaasa võtta. Kaamera vastupidav metalne korpus võtab vastu kõik väljakutsed, mida aktiivne elu talle pakub. Kere sisse peituv objektiiv tagab, et objektiivile ei satuks näpujälgi, ning kaitseb teda põrutuste ja kriimustuste eest.

Täiuslik prindilahendus
PowerShot TX1 Prindi/Jaga klahv teeb otseprintimise ilma arvuti vahenduseta lihtsaks ja mugavaks tegevuseks. Saad otse printida kõikidesse Canoni PictBridge ühilduvatesse printeritesse. Lisaks sellele on Prindi/Jaga klahvi abil lihtne fotosid kaamerast ühe nupuvajutusega otse arvutisse saata.