NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Rotolight Videovalgusti

Kompatne ja erinevate filtritega LED ringvalgusti peegelkaamera, videokaamera või iPhone 4/4S-ga kasutamiseks. LED lambile kauba peale tuleb alumiiniumist raam iPhone4/4S-le, koos lambi kinnitusega, lainurk läätse ja mikrofoniga. Tutvuda saab Tallinna Overallis Proshopis.

Komplektis on:
- Rotolight RL48-B HD LED ringvalgusti, alus ja kott
- 37mm lainurk / makro objektiiv
- võimalik kasutada ka teisi 37mm keermega objektiive
- kvaliteetne 180 kraadi keeratav Vericorder mikrofon
- alumiiniumist raam iPhone-le
- statiivikinnitus kõigis 4-s nurgas.

OWLE Bubo iPhone 4 võimaldab teil jäädvustada märkimisväärselt täiustatud HD 720p videot iPhone 4-ga. Kaasasoleva lainurk/makroobjektiivi abil saate palju paremad värvid, kontrasti, teravuse ning tänu Vericoder mikrofonile ka kristallselge heli. Väikese kaameraga on tavaliselt raske saada värinavabasid kaadreid - Owle Bubo-ga on ka see mure murtud!

Rotolight RL48-B HD LED Ringlamp on ideaalne lahendus lisavalguse saamiseks. Mitmeid auhindu võitnud Rotolight valgusti tuleb vaid kinnitada OWLE kinnitusse ja ongi filmimiseks või pildistamiseks olemas lisavalgus.

Rotolight valgusti sisaldab ka komplekti värvikorrektsioonfiltreid - erinevaid värvitemperatuuri, samuti neutraalhalli filtrid.

Kogu komplekt käib kaasaolevasse kotti, kuhu mahub Rotolight, Owle Bubo, iPhone, objektiiv, Vericorder mikrofon, tagavara patareid (AA).