NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP-810 valge

Printeriga SELPHY CP810 on fotode kauniteks ja kauakestvateks printideks muutmine tõeliselt lihtne. See väike, stiilne ja hõlpsalt kaasaskantav kallutatava vedelkristallekraaniga ning kõigile jõukohase kasutajaliidesega seade prindib teie fotod kõikjal vähem kui minutiga.

• Stiilne ja ultrakompaktne fotoprinter
• Kiired fotolabori kvaliteediga prindid
• 6,8 cm (2,7”) kallutatav vedelkristallekraan
• Mälukaardilt, kaamerast või USB-pulgalt printimine
• Dokumendifoto printimine
• Suur valik erinevaid prindiformaate
• Automaatne kujutise optimeerimine
• 100 aastat kestvad prindid
• Lisavalikus aku
• Tarkvara SELPHY Photo Print


Stiilne ja ultrakompaktne fotoprinter
Pilkupüüdva ja ruumisäästva disainiga kaasaskantav fotoprinter SELPHY CP810 sobib ideaalselt igasse kodusse.

Kiired fotolabori kvaliteediga prindid
Igaüks saab vaid nupuvajutuse abil vähem kui minutiga professionaalse kvaliteediga fotosid printida. Värvisublimatsiooni tehnoloogia võimaldab toota vaevata ja pika ootamiseta vapustava sügavuse ning gradatsiooniga värve, andes klassikaliste fotolabori printidega sarnase tulemuse. Näiteks postkaardiformaadis prindi valmimine võtab umbes 46 sekundit.

6,8 cm (2,7”) kallutatav vedelkristallekraan
Kasutajasõbralik disain hõlmab 6,8 cm (2,7”) vedelkristallekraani, millel on lihtsat kasutamist ja vaatamist võimaldav kallutusfunktsioon. 13 keeles kuvatavad ekraanijuhised on hõlpsalt järgitavad.

Mälukaardilt, kaamerast või USB-pulgalt printimine
Kiireks printimiseks ühendage lihtsalt oma PictBridge'iga ühilduv kaamera otse printeriga või sisestage mälukaart sisseehitatud kaardilugejasse – seade toetab paljusid erinevaid mälukaarte, sealhulgas SDXC-kaarte. Veelgi suurema paindlikkuse võimaldamiseks toetab seade ka USB-mälupulgalt printimist.

Dokumendifoto printimine
Olgu siis tegemist isikliku või tööalase kasutusega, dokumendifoto printimise funktsioon võimaldab teil luua ja printida dokumendifotosid levinud standardformaatides või valida kohandatud formaadi. Paberi säästmiseks printiga mitu samas või erinevas formaadis dokumendifotot ühele lehele.

Suur valik erinevaid prindiformaate
SELPHY CP810 pakub paljusid erinevaid viise teie mälestuste jagamiseks. Postkaardiformaadis (148 x 100 mm), L-formaadis (119 x 89 mm) või krediitkaardiformaadis (86 x 54 mm) prindid valmivad imekiiresti.

Automaatne kujutise optimeerimine
Stseeni- ja näotuvastusega automaatne kujutise optimeerimine tagab suurepärased tulemused. See tuvastab ja korrigeerib pildidefekte, reguleerides olustike ning nägude heledust ja värvitaset ning vähendades samal ajal soovimatut pildimüra, muutes teie prindid erakordselt selgeteks ning rikkalikeks.

100 aastat kestvad prindid
Kauakestvad prindid on võimalikud tänu spetsiaalsele kaitsvale kattekihile, mis kantakse iga prindi peale, et seda pritsmete ja luitumise eest kaitsta. Tänu sellele püsivad fotod albumis kuni 100 aastat.

Lisavalikus aku
Printige liikvel olles siseruumides või välitingimustes, kasutades lisavarustusse kuuluvat akut NB-CP2L (vajalik laadimisadapter CG-CP200). Ühe laadimisega saab toota üle 36 postkaardiformaadis prindi.

Automaatne pildikorrektuur
Automaatne pildikorrektuur võimaldab automaatselt korrigeerida inimese näo ja tausta heledust eraldi.

Tarkvara SELPHY Photo Print
Komplekti kuuluv tarkvara SELPHY Photo Print võimaldab teil luua hõlpsalt omaenda kalendri, valida dekoratiivseid raame või lisada loomingulise printimise režiimis printidele lõikepilte või jutumulle.