NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP-820 valge

Selphy CP-820 lihtne ja kompaktne fotoprinter kogu perele, mis võimaldab printida kvaliteetseid fotosid otse kaamerast, mälukaardilt, USB-pulgalt või arvutist vähem kui ühe minutiga.

• Lihtne ja kompaktne fotoprinter
• Kiired fotolabori kvaliteediga prindid
• 6,8 cm (2,7”) ülespööratav vedelkristallekraan
• Mälukaardilt, kaamerast või USB-pulgalt printimine
• Dokumendifoto printimine
• Valikuline läikiv või poolläikiv viimistlus
• Automaatne kujutise optimeerimine
• 100 aastat kestvad prindid
• Lisavarustuses aku ja akulaadija
• Tarkvara SELPHY Photo Print


Kiire ja kompaktne fotoprinter
Ruumisäästva disainiga kaasaskantav fotoprinter SELPHY CP820 sobib ideaalselt igasse kodusse. Värvisublimatsiooni tehnoloogia võimaldab trükkida sügavate ja sujuvate värvidega fotolabori kvaliteediga fotosid vähem kui 1 minutiga.

6,8 cm (2,7”) kallutatav vedelkristallekraan
Kasutajasõbralik disain hõlmab 6,8 cm (2,7”) vedelkristallekraani, millel on lihtsat kasutamist ja vaatamist võimaldav kallutusfunktsioon. Ekraanile ilmuvad juhised teevad printeri kasutamis veelgi lihtsamaks.

Printimine mälukaardilt, kaamerast või USB-pulgalt
Kiireks printimiseks ühendatakse PictBridge'iga ühilduv kaamera otse printeriga või sisestatakse mälukaart sisseehitatud kaardilugejasse. Veelgi suurema paindlikkuse võimaldamiseks toetab seade ka USB-mälupulgalt printimist.

Dokumendifoto printimine
Dokumendifoto printimise funktsioon võimaldab printida dokumendifotosid levinud standardformaatides või valida kohandatud formaadi. Paberi säästmiseks printige mitu samas või erinevas formaadis dokumendifotot ühele lehele.

Suur valik erinevaid prindiformaate
SELPHY CP820 pakub fotode trükkimiseks erinevaid formaate. Võimalik on printida fotosid postkaardiformaadis (148 x 100 mm), ruuduformaadis (50 x 50 mm) või krediitkaardiformaadis (86 x 54 mm).

Automaatne kujutise optimeerimine
Stseeni- ja näotuvastusega automaatne kujutise optimeerimine tagab väga head tulemused. See tuvastab ja korrigeerib pildidefekte, reguleerides olustike ning nägude heledust ja värvitaset ning vähendades samal ajal soovimatut pildimüra, muutes prindid selgeteks ning rikkalikeks.

100 aastat kestvad prindid
Kauakestvad prindid on võimalikud tänu spetsiaalsele kaitsvale kattekihile, mis kantakse iga prindi peale, et seda pritsmete ja luitumise eest kaitsta. Tänu sellele püsivad fotod albumis kuni 100 aastat.

Lisavalikus aku
Printige liikvel olles siseruumides või välitingimustes, kasutades lisavarustusse kuuluvat akut NB-CP2L (vajalik laadimisadapter CG-CP200). Ühe laadimisega saab trükkida üle 36 postkaardiformaadis prindi.