NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP-910 must

Canon SELPHY CP910 on WiFi ja AirPrint™-i toega kompaktne printer kiireks ja mugavaks printimiseks nii nutitelefonidest, tahvelarvutitest kui ka teistest juhtmevabadest seadmetest. Ilusad ja kauakestvad fotolabori kvaliteediga fotod valmivad vähem kui minutiga.

• Kiire juhtmevaba printimine
• Lihtne printimine Apple seadmetest
• 10x15 cm foto 47 sekundiga
• 6,8 cm (2,7-tolline) lihtsasti vaadatav ja kallutatav vedelkristallekraan
• SD-mälukaardilt, kaamerast või USB-pulgalt printimine
• Valikuline läikiv või poolläikiv viimistlus
• Automaatne kujutise optimeerimine
• Dokumendifoto printimine
• Lisavalikus aku
• Tarkvara SELPHY Photo Print

Kiire ja kompaktne kaasaskantav fotoprinter
Fotoprinter SELPHY CP910 sobib täiuslikult nii koju, pidudele kui pereüritustele kaasa võtmiseks. Värvisublimatsiooni tehnoloogia võimaldab trükkida sügavate ja sujuvate värvidega fotolaborikvaliteediga fotosid umbes 47 sekundiga. Spetsiaalne kaitsekiht kaitseb iga fotosid pritsmete ja luitumise eest ning need kestavad albumis hoides kuni 100 aastat.


WiFi ja AirPrint™-tugi
WiFi-tugi võimaldab teil nutitelefonidest, tahvelarvutitest, personaalarvutitest ja ühilduvatest kaameratest juhtmevabalt, kiiresti ja lihtsalt printida.
Sisseehitatud juhtmevaba pääsupunkt laseb teil nutitelefoniga ühendada ja sealt otse printida. Eriti mugavaks kasutamiseks võimaldab AirPrint™-i tugi printida ühilduvatest Apple'i seadmetest tarkvara installimata.

6,8 cm (2,7-tolline) kallutatav vedelkristallekraan
SELPHY CP910 fotoprinteril on kasutajasõbralik 6,8 cm (2,7”) vedelkristallekraan, millel on lihtsat kasutamist ja vaatamist võimaldav kallutusfunktsioon. Ekraanile ilmuvad juhised teevad printeri kasutamis veelgi lihtsamaks.

Mälukaardilt, kaamerast või USB-pulgalt printimine
Kiireks printimiseks ühendage lihtsalt oma PictBridge'iga ühilduv kaamera otse printeriga. Samuti saate printida erinevatelt mälukaartidelt ja USB-mälupulgalt.

Suur valik erinevaid prindiformaate
SELPHY CP910 pakub fotode trükkimiseks erinevaid formaate. Võimalik on printida fotosid postkaardiformaadis (148 x 100 mm), ruuduformaadis (50 x 50 mm) või krediitkaardiformaadis (86 x 54 mm).

Automaatne kujutise optimeerimine
Stseeni- ja näotuvastusega automaatne kujutise optimeerimine tagab väga head tulemused. See korrigeerib nutikalt pildi vead, vähendades ka soovimatut müra. Tulemuseks on selged ja rikkalikud prindid.

Dokumendifoto printimine
Dokumendifoto printimise funktsioon koos näo raamimise juhikuga võimaldab teil luua ja printida dokumendifotosid mitmes standardvormingus – sobib nii personaalseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Lisavalikus aku
Printige liikvel olles nii siseruumides kui välistingimustes, kasutades lisavarustusse kuuluvat akut NB-CP2L (vajalik laadimisadapter CG-CP200). Ühe laadimisega saab teha üle 36 postkaardiformaadis prindi.

Tarkvara SELPHY Photo Print
Komplekti kuuluv tarkvara SELPHY Photo Print võimaldab teil hõlpsalt ise kalendreid luua, dekoratiivseid raame valida või loomingulise printimise režiimis printidele lõikepilte või jutumulle lisada.