NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP400

Canon SELPHY CP400 on kompaktne ja erakordselt kiire fotoprinter. Millal iganes ja kus iganes viibid – SELPHY abil on fotode printimine ilma arvuti vahenduseta sama kiire, lihtne ja nauditav nagu pildistaminegi.

Ühenda, vali, prindi
PictBridge-ühilduvad kaamerad saab printeriga kaabli abil otse ühendada. Lihtne menüü aitab määrata prindiformaadi, paberitüübi, äärisega/ääriseta printimise ja koopiate arvu. Mitmetel Canoni digikaameratel leiduv Prindi/jaga-nupp lihtsustab toimingut veelgi – printimiseks piisab ühest nupuvajutusest. Mõni moment pärast vajutust on suurepärane foto prinditud.

Paindlikud kaaslased
SELPHY CP400 ei nõua oluliselt rohkem lauapinda kui CD-karp ning on piisavalt väiksed, et neid kasvõi sahtlis hoida ning alati ja kõikjale kaasa võtta. SELPHY stiilne disain sobib suurepäraselt ka kodukeskkonda. Üks väga kasulik funktsioon on dokumendifotode printimise võimalus, mida toetavad mitmed Canoni digikaamerad – nii ei pea kulutama aega fotoateljeesse minemisele.

Laiad võimalused
SELPHY CP400 printerile on saadaval väga lai valik erinevaid prindimaterjale – näiteks postkaardi- (148 x 100 mm), lai- (100 x 200 mm) ja krediitkaardi-formaadis paber; krediitkaardisuurused kleebised ja minikleebised (22 x 17,3 mm; 8 kleebist lehel). Uus KP-108IP komplekt sisaldab 108 postkaardi-formaadis lehte ning aitab lehe hinnalt oluliselt kokku hoida.

Fotolabori kvaliteet
Printer annab kõrge kvaliteediga, sujuvate tooniüleminekutega tulemused. Tänu täiustustele termoprindisüsteemis, prindipeas, kujutisetöötluses ning värvikõverates on prinditulemused teravamad, kontrastsemad, tõetruude värvidega ning teralisuseta. Termoprintimise viimases etapis kaetakse foto vastupidava kõrgläikekihiga, mis kaitseb fotot veepritsmete ning sõrmejälgede eest.

Tarkvara ja ühilduvus
Printeriga on kaasas Canoni kasutajasõbralik pildisirvimis- ja haldustarkvara ZoomBrowser EX (Windows) ja ImageBrowser (Macintosh) ning lihtne printimistarkvara neile, kes soovivad printida arvuti vahendusel. CP400 ühildub Windows (98SE, 2000 (SP4), Me või XP (SP1)) ning Macintosh (OS X v10.1.5 – 10.3) versioonidega.