NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP600

Canon SELPHY CP600 on kompaktne akutoitega fotoprinter, mis võimaldab otseprintimist igast PictBridge-ühilduvast digitaalsest fotoaparaadist või videokaamerast. Printimiseks kulub seejuures kõigest 69 sekundit. Värvi-termoprintimise tehnoloogia ja DIGIC II kujutiseprotsessori kombinatsioon tagab fotolabori kvaliteediga, kauakestvad ning vastupidavad fotod.

Kvaliteet ja vastupidavus
Printer väljastab kõrgläikega, ülimalt sujuvate tooniüleminekutega ja 100-aastase pleekimiskindlusega fotosid. Printimise ajal spetsiaalse pinnaga paberi kuumutamine avab paberi poorid, mis absorbeerivad gaasilise tindi erinevaid kihte. Paberi jahtumisel poorid sulguvad ning prinditud kujutis lukustub paberi pinna sisse. Prindikvaliteeti tõstab ja vastupidavust suurendab veelgi spetsiaalne kõrgläikega UV-kiirguskindel kaitsekiht.

Automaatne dünaamilise ulatuse korrigeerimise funktsioon ühtlustab liiga heledad, liiga tumedad või piiratud dünaamilise ulatusega alad. Rakendades DIGIC II protsessori ja iSAPS tehnoloogia võimalusi, analüüsib SELPHY CP600 maksimaalse prindikvaliteedi saavutamiseks pildi detaile, tagamaks, et ei toimuks öiste võtete ülekorrigeerimist või taustavalgustusega võtete alakorrigeerimist.

Stiilne ja mobiilne
Printer on piisavalt väike mahtumaks lauasahtlisse, samas püüdes pilku oma kauni kuju ja metalse pealispinnaga, mis sobib garanteeritult igasse kodusse. Uus võimas aku NB-CP2L ning vaid 850g kaal tagavad mobiilsuse ja kiiruse. Vahelduvpinge adapteriga saab printeri ühendada ka seinapistikupessa.

Otseprintimine ilma arvutita
Otse digitaalkaameratest, ilma arvuti vahenduseta printimine on äärmiselt lihtne. Printeri ühendamisel mistahes PictBridge-ühilduva kaameraga, ilmub kaamera vedelkristallekraanile prindistiili, formaadi ja prinditavate eksemplaride arvu valimiseks prindimenüü. Printeri kaanel olev signaaltuli süttib, mis näitab, et printimine on alanud. Kinnitamaks, et printimine kulgeb õigesti, vahetub signaaltule värv vastavalt parajasti kasutatava tindi värvile. Printer toetab ka teatud kaameraga mobiiltelefonidest juhtmeta IrDA-printimist.

Prindivalikud
Printer toetab mitmeid erinevaid paberiformaate: vastupidavat ja levinud 100 x 150 mm, krediitkaardiformaati, minikleebiseid ja 100 x 200 mm laiformaati. Termo-värvaineprinterid kasutavad vedela tindi asemel tahket, tänu millele on paberi ja värvikassettide vahetamine kiire, hõlbus ja erakordselt puhas toiming, kuna ei pea määrivate tindikassettidega tegemist tegema. Paberit ja sellele täpselt vastava tindikogusega kassette müüakse koos, mistõttu ei pea muretsema tindi lõppemise pärast enne paberit ning fotode omahinna kõikumise pärast.

Tarkvara
Seadmega kaasasolev tarkvarapakett sisaldab muuhulgas programme ZoomBrowser EX 5.1 (Windows) ja ImageBrowser 5.1 (Mac) piltide vaatamiseks, haldamiseks ja arhiveerimiseks. Samuti kuulub seadme juurde kasutajasõbralik prindirakendus PhotoRecord (Win). Vajadusel saab SELPHY CP600 printeriga printida ka läbi arvuti, selleks on seadmega kaasas draiverid Windowsile ja Macile.