NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP710

Canon SELPHY CP710 on universaalne, ülikompaktne fotoprinter, mis trükib foto kõigest ühe minutiga. Paindlikkuse tõstmiseks võimaldab printida otse kõigilt levinud mälukaartidelt. Omab täielikku PictBridge toetust ja 1,5-tollist vedelkristallekraani kujutiste mugavaks eelvaatamiseks, valimiseks ja printimiseks. Printeri kaasaskandmise teevad mugavaks integreeritud USB-kaabel ja lisaseadmete hulka kuuluv akukomplekt.

Fotolabori kvaliteet
Kompaktfotoprinter CP710 kasutab värvi-termoülekande süsteemiga printimist. Igal paberile kantud punktil võib olla kuni 256 gradatsiooniastet (intensiivust) ühe värvi kohta, sõltuvalt rakendatud kuumusastmest. See võimaldab Canoni värvi-termotöötlusega printeritel luua kuni 16,8 miljonit värvi. Väljaprindid viimistletakse kestva, kõrgläikega kaitsekihiga, mis kaitseb igapäevaste pritsemete, peale kukutavate piiskade ja kleepuvate sõrmejälgede eest.

Lihtsaks muudetud printimine
SELPHY CP710 toetab Canoni otseprintimise ja PictBridge kõiki funktsioone, kaasa arvatud täisformaadis ääristeta printimist, kuupäeva printimist ja registri printimist. Ta võimaldab kasutajal ühilduvatest Canoni kaameratest printida ka ID-fotosid ja kaadreid videostseenidest. Canoni PictBridge-ühilduvat kaamerat mitteomavate kasutajate jaoks on kompaktfotoprinterisse SELPHY CP710 integreeritud mälukaardipilud, mis sobivad kõigi levinud mälukaartide jaoks. Kasutajad saavad kujutise valimist ja printimist juhtida 1,5-tollise vedelkristallekraani abil.

Stiilne ja kaasaskantav
A5 formaadiga leheküljest väiksema jalusega kompaktfotoprinter SELPHY CP710 on piisavalt kompaktne raamaturiiulil või lauasahtlis hoidmiseks. Ta sihvakas kuju ja stiilne viimistlus sobib igasse tänapäevasesse kodusse. Ühilduvus lisavarustusse kuuluva akukomplektiga (NB-CP2L) võimaldab CP710-t mugavalt kaasas kanda ja kasutada igal pool. Mobiilsuse lisamiseks on lisavarustusena saadaval kompaktne kandekott (DCC-CP1). Sissekeritava USB-kaabliga kompaktfotoprinter SELPHY CP710 saab jagu puuduvatest juhtmetest tulenevast häiritusest.

Rikkalikud printimisvõimalused
Kompaktfotoprinteri SELPHY CP710 jaoks on saadaval suur valik lihtsalt kasutatavaid, kombineeritud tindi- ja paberikomplekte. Kasutajad saavad printimiskulusid vähendada kasutades Canoni säästukomplekti KP-108IP, mis sisaldab 108 postkaardi formaadis lehte.

Tarkvara
Uued kompaktfotoprinterid SELPHY CP710 tarnitakse koos Easy-PhotoPrint tarkvaraga Windows-põhistest arvutitest printimiseks. See tarkvara sisaldab selliseid funktsioone nagu näo teravustamine (Face Sharpening) fookusest väljasoleva näo korrigeerimiseks, punasilmsuse korrigeerimine (Red Eye Correction) ja digitaalne näosilumine (Digital Face Smoothing), et vähendada näiteks kortse näol. Macintosh-süsteemiga ühendamiseks ja sellest printimiseks on komplektis ImageBrowser 5.5.