NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP720

Ära kuluta aega fotolaborites käimisele, vaid prindi fotosid kodus uue ülikompaktse SELPHY CP720 printeriga. Taskukohane ja lihtsalt kasutatav printer suudab printida otse kaamerast või mälukaardilt.

• Lihtne kasutada
• PictBridge/Direct Print ühilduv
• Vastupidavad trükised
• Loeb enamikku mälukaarte
• 1,5" LCD ekraan
• Trükib foto umbes 58 sekundiga
• Juhtmeta printimine
• Stiilne disain
• Valik erinevaid materjale

Taskukohane trükkimine
Canon SELPHY CP720 teeb kõrge kvaliteediga koduse fotoprintimise kättesaadavaks kõigile, sest ühe foto hinnaks tuleb kõigest umbes 4 krooni.

Otseprintimine
SELPHY CP720 ühildub kõigi Canoni PictBridge ja Direct Print seadmetega. Prindi otse oma digitaalsest foto- või videokaamerast ilma personaalarvutit kasutamata. Võid printida ka otse mälukaardilt, sest CP720 mälukaardipesa loeb kõiki levinud mälukaarte.

Vastupidavad trükised
300dpi lahutusega värvisublimatsioonitehnoloogia toob kasutajani fotod, mis peavad vastu albumis kuni 100 aastat. Spetsiaalne kattekiht kaitseb veekahjustuste ja sõrmejälgede eest.

Kasutajasõbralik LCD ekraan
Suur 1,5"värviline LCD ekraan võimaldab mugavat piltide eelvaadet, printeriseadete ja pildiefektide valikut. Suure lahutusvõimega ekraan võimaldab detailset fotode eelvaadet enne printi saatmist.

Ühe minuti fotolabor
SELPHY CP720 võimas trükimootor prindib ühe äärteta postkaardi suuruse foto umbes 58 sekundiga. Aega säästab ka kiire käivitus, mis peale sisselülitamist lisaaega ei kuluta.

Juhtmeta printimine
Lisavarustuses olev Bluetoothi adapter teeb võimalikuks juhtmeta printimise otse mobiiltelefonidest või pihuarvutitest. Võimalik on ka üle WiFi printimine DIGITAL IXUS Wireless kaamerast kasutades kaameraga kaasasolevat WiFI adapterit.

Kompaktne disain
SELPHY CP7"0 on disainitud nägema välja stiilne ja omapärane. CP720 sisseehitatud USB kaabel peitub kui teda ei kasutata - niimoodi on sul üks asi vähem, mida meeles pidada juhul kui printeri kuskile mujale kaasa võtad.

Mitmekülgne ja mugav
Lai valik erinevates suurustes prindimaterjale võimaldavad trükkida ka krediitkaardisuuruseid pilte või siis panoraampilte. Värvainekassett ja paberid müüakse koos ja nii ei pea sa muretsema nende eraldi muretsemise eest.