NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP740

Kompaktne fotoprinter, mida saab kogu pere nautida. CP740 teeb kodus printimise lõbusaks ja taskukohaseks. Valik erinevaid paberikassette võimaldavad saada alati soovitud tulemuse.

• Lihtne kasutada
• PictBridge/Direct Print ühilduv
• Toetab levinumaid mälukaarte
• 100 aastat kestvad prindid
• 2,0" värviline LCD
• Foto trükitakse 58 sekundiga
• Punasilma korrektsioon
• Juhtmeta printimine
• Valik erinevaid materjale

Lihtne kasutada
Lihtsalt ühenda oma digikaamera või sisesta mälukaart, ning saad hakata printima koheselt kvaliteetseid fotosid. Samuti on mugav ja lihtne ka arvutist printimine. Kaasasolev tarkvara teeb mugavaks fotode printimise, haldamise, parandamise ja jagamise.

Otseprintimine
CP750 ühildub kõigi PictBridge ja Canon Direct Print standardeid toetavate Canoni seadmetega. Niimoodi on võimalik ilma arvutit kasutamata printida ükskõik millisest toetatud foto- või videokaamerast.

Mälukaartide tugi
Seade on varustatud mälukaardipesadega, mis toetavad kõiki levinud mälukaartide tüüpe.

Vastupidavad fotod
300dpi-se lahutusvõimega värvisublimatsiooni tehnoloogia võimaldab suurepärase kvaliteediga fotosid, mis kestavad albumis hoituna kuni 100 aastat. Spetsiaalne vääristus tagab, et fotod on vastupidavad niiskusele ja sõrmejälgedele.

Kasutajasõbralik LCD
2,0" värviline ekraan võimaldab ikoonipõhise intuitiivse kasutajaliidese abil lihtsat seadme juhtimist. Nii saad valida erinevaid prindiseadistusi, ning vaadata fotosid detailselt enne nende printimist.

Ühe minuti fotolabor
Ääristeta postkaardi suurune foto prinditakse kõigest 58 sekundiga. Soojenemisaja puudumine tähendab, et sa ei pea minuteid ootama enne kui saad printima asuda.

Hüvasti punastele silmadele
Punaste silmade korrektsioon on printerisse sisse ehitatud, seega on ka välguga pildistatud inimestel fotodel naturaalse värviga silmad.

Juhtmeta printimine
Tänu standardvarustuses olevale infrapunaliidesele ja lisavarustuses olevale Bluetooth adapterile saad printida otse ka enamikust mobiiltelefonidest ja pihuarvutitest.

Paindlik ja mugav
Seadmega saab kasutada mitmes erinevas mõõdus paberikassette alates minikleepsudest kuni panoraampaberini välja.