NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP800 must

Ülistiilne ja ülikompaktne SELPHY CP800 on kergekaaluline fotoprinter, mis hiilgab oma fotolabori kvaliteediga trükiste ning erakordse ühilduvusega. Printer on saadaval kahes stiilses värvitoonis.

• Stiilne ja ülikompaktne fotoprinter
• 2,5" värviline kallutatav LCD-ekraan
• Trükis alla minutiga
• Valik erinevaid paberiformaate
• Automaatne punasilmsuseparandus
• Printimine otse kaamerast, mälukaardilt või USB-mälupulgalt
• Fotode vastupidavus 100 aastat
• ID-foto printimine
• Lisavarustuses aku
• Hääljuhistega tarkvara

Stiilne ja ülikompaktne fotoprinter
Printer on piisavalt väike, et seda mugavalt transportida ja hoiustada ning lisaks on ülistiilne SELPHY CP800 saadaval mustas ja valges värvitoonis.

6,2 cm (2,5") kallutatav LCD-ekraan
SELPHY CP800 kallutatav ekraan on printeri kasutuskogemuse keskmeks. Printer toetab 8 erinevat keelt ning fotosid on võimalik vaadata ja trükkida vaid ühe nupuvajutusega.

Trükised alla minutiga
Värvi-termoülekande süsteem tagab suurepärase sügavuse ja värvigradiatsiooniga trükised. Fotolabori kvaliteediga postkaardi suurusega trükis prinditakse kuni 47 sekundiga.

Erinevad paberiformaadid
SELPHY CP800 prindib ülikiirelt postkaardi (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) ja krediitkaardi (86 x 54 mm) suuruses trükiseid.

Automaatne pildiparendus
Näotuvastustehnoloogia, automaatse punasilmsuseparenduse koos i-Contrast ja müravähendus tehnoloogiaga SELPHY CP800 suudab parandada väljastatava trükise kvaliteeti silmnähtavalt. Printer reguleerib automaatselt foto heledust parima tulemuse saavutamiseks.

Prindi mälukaardilt, kaamerast või USB-mälupulgalt
Otseprintimine on võimalik ühendades kaamera printeriga või sisestades mälukaardi ühte kolmest mälukaardipesast. Lisaks toetab SELPHY CP800 printimist USB-mälupulgalt.

Vastupidavad fotod
Spetsiaalne vääristus tagab, et fotod on vastupidavad niiskusele ja sõrmejälgedele ning kestavad albumis hoituna kuni 100 aastat.

ID-foto ja segatud paigutus
Tänu erinevatele paigutuslahendustele saate printida ühele lehele erinevates formaatides ID-fotosid. Segatud paigutusrežiimis saate ühele lehele sättida mitu erinevat fotot ning luua huvitava ja pilkupüüdva paigutusega kollaaži.

Lisavarustuses aku
Lisavarustuses olev NB-CP2L aku prindib ühe laadimisega üle 36 postkaardi suuruses foto, see lubab teil SELPHY CP800 igale poole kaasa võtta ning kasutada seda vajadusel nii väljas kui ka sees.

Hääljuhistega tarkvara
Mitmekülgne hääljuhistega tarkvara aitab teil kaunistada oma fotosid erinevate raamide ja dekoratsioonidega.