NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY DS700

Canon SELPHY DS700 on kompaktne printer, mille televiisoriga ühendamise võimalus teeb piltide vaatamise ja printimise mälukaardilt nauditavaks kogemuseks. Alternatiivina võib printida ka personaalarvutist, otse kaamerast või isegi mobiiltelefonist.

Lõbu kogu perele
Televiisor võib olla nüüdsest ka osa Sinu isiklikust fotolaborist. Avasta enda jaoks kõige lihtsam ja mugavam viis, kuidas printida kodus 10x15 cm suuruseid kõrgkvaliteetseid pilte. Lihtsalt ühenda stiilne DS700 televiisoriga ja lase kogu perel tunda rõõmu oma lemmikfotode vaatamisest ja printimisest.

Lihtne mälukaardilt printimine
Istu televiisori ette tugitoolile, lõdvestu ja kasuta printeriga kaasas olevat pulti, et valida ja printida fotosid ilma personaalarvutit kasutamata. SELPHY DS700 toetab kõiki laialtlevinud mälukaarte ja on valmistatud sobima Sinu koduse interjööriga.

Fotolabori kvaliteet
Printer annab kõrge kvaliteediga, sujuvate tooniüleminekutega tulemused kasutades selleks unikaalset tindipritsprintimise tehnoloogiat ja lahutust kuni 4800 x 1200 dpi. Eriti detailsete fotode jaoks suudab Canoni Fine trükipea printida suurima täpsusega kõigest 2pl suuruste piiskadega. Postkaardisuuruse ääristeta foto jaoks kulub samas kõigest 85 sekundit!

Prindi otse kaamerast ja mobiiltelefonist
Kui eelistad, võid printida fotosid ka otse digitaalkaamerast või mobiiltelefonist. Selphy DS700 suudab printida kõigist PictBridge ühilduvatest digitaalsestest foto- ja videokaameratest või isegi otse infrapunaliidest omavast mobiiltelefonist.

Kvaliteetselt viimistletud trükised
SELPHY DS700 printerile on saadaval väga lai valik erinevaid prindimaterjale, seega saad ise valida nagu fotolaboriski, kas tahad matte või kõrgläikega pilte, aga teha seda kõike oma koduses mugavuses.

Tarkvara ja ühilduvus
Printeriga on kaasas Canoni kasutajasõbralik pildisirvimis- ja haldustarkvara ZoomBrowser EX, ning lihtne printimistarkvara neile, kes soovivad printida arvuti vahendusel. DS700 ühildub Windows 2000/XP ning Macintosh OS X v10.2.1 versioonidega.