NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY ES1

Sisemise paberi- ja värvainekassetiga SEPLHY ES1 teeb senisest tülikast fotoprintimise tööst meeldiva kogemuse. Silmapaistev trükikvaliteet, paljud pildi redigeerimisfunktsioonid, 50-leheline paberisalv ja akukomplekt teevad printerist sulle tööka abimehe.

• Sisemine värvaine- ja paberikassett
• Kompaktne, vertikaalne disain
• Suurepärane trükikvaliteet
• 2,5" LCD ekraan
• Juhtmeta printimine
• Lisavarustuses olev akukomplekt
• Värvi- ja pildiefektid
• Vastupidavad trükised

Sisemised värvaine- ja paberikassetid
Värvaine ja paber on integreeritud ühte Easy Photo Pack kassetti, mida on lihtne paigaldada. Ka erinevate suurustega paberite vahetamine on niimoodi lihtsam. Easy Photo Pack on kuni 50-lehelise mahuga.

Tark disain ja korpusesse peituv USB kaabel
Kompaktne vertikaalne disain võimaldab SELPHY ES1 kasutada ka kitsastes tingimustes. Korpusest väljatõmmatav USB kaabel ei kao kunagi ära ja mugav kandesang teeb printimise tõeliselt portatiivseks.

Silmapaistev trükikvaliteet
Printeri spetsiaalne DIGIC II kujutisetöötlusprotsessor tagab ülitäpse kontrolli trükipea üle parimaks väljastuskvaliteediks. Fotod optimiseeritakse automaatselt printeris, ning muudetakse vajadusel heledust ja kontrasti. Kui prindid mälukaardilt on võimalik ka punasilmavähendusfunktsioon.

2,5" LCD ekraan
Suur, muudetava nurgaga LCD ekraan on mugav fotode eelvaateks või nende redigeerimiseks. Fotode ekraanile saamine on lihtne - lihtsalt ühenda printeriga digikaamera või sisesta seadmesse oma aparaadi mälukaart.

Juhtmeta printimine
IrDA ühilduvus ja lisavarustuses olev Bluetoothi adapter teevad võimalikuks juhtmeta printimise otse mobiiltelefonidest või pihuarvutitest. Võimalik on ka üle WiFi printimine DIGITAL IXUS Wireless kaamerast kasutades kaameraga kaasasolevat WiFI adapterit.

Lisaseadmete hulgas olev akukomplekt
Kui soovid printida ka reisides või lihtsalt pistikupesadest eemal olles, siis võid seda teha ostes printerile lisaks akukomplekti.

Loova printimise nupp
Spetsiaalne loova prindi nupp teeb lihtsaks fotode huvitavamaks tegemise näiteks jutumulle lisades või fotosid kalendrite või kollaažidena välja trükkides.

Pildiefektid
Huvitavamate fotode jaoks lisa pildile värvi- või pildiefekte või teha värvikorrektuure. Võid pilte enne printimist ka lõigata ja ümber kadreerida.

Vastupidavad trükised
300dpi lahutusega värvisublimatsioonitehnoloogia toob kasutajani fotod, mis peavad vastu albumis kuni 100 aastat. Spetsiaalne kattekiht kaitseb veekahjustuste ja sõrmejälgede eest.