NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


ScanFront 300P

Ülikompaktne professionaalne dokumendiskanner ScanFront 300/300P hiilgab oma paindliku dokumendikäsitsuse ja edasiarendatud turvafunktsioonidega. ScanFront 300P'l on lisaks sõrmejäljelugeja ja UDFD.

• Kompaktne lauapealne võrguskanner
• Dokumentide saatmine ja skannimine erinevatesse sihtkohtadesse
• 8,4-tolline puutetundlik värviline vedelkristallekraan
• Üliturvaline kasutajate tuvastamine
• Lihtne võrku integreerimine ja kaugjuhtimine
• Lihtne konfigureerida
• Sõrmejäljelugeja
• Ultraheli abil topeltsöödu tuvastmine

Kompaktne disain
ScanFront 300/300P on lihtsasti kasutatav, ülimugav hallatav ning piisavalt kompaktne, et mahtuda kõikidele töölaudadele. Oma klassi väikseima ökoloogilise jalajäljega skannerit on võimalik paigutada peaaegu kõikjale. Selle stiilne ja selge disain ei riiva silma ning näeb kontoris hea välja.

Produktiivne
Mitmete aegasäästvate omadustega ScanFront 300/300P skanner aitab teil ühtlustada töövoolu ja vähendada kulutusi. Tänu 30 lk/min must-valgelt ja 25 lk/min värviliselt skannimisele saate salvestada oma dokumendid kiiresti. Lai valik saatmisvõimalusi (e-mail, jagatud võrgukaustad, FTP, USB, printer ja faks) võimaldavad pidevat ja kiiret andmevahetust mitmetesse sihtkohtadesse korraga.

Kasutajasõbralik
ScanFront 300/300P tagab intuitiivse ja mugava kasutuselamuse. Selle suure kõrge lahutusega (800 x 600 dpi) värvilise puutetundliku ekraaniga on menüüdes navigeerimine ülimugav ning personaliseeritud kiirklahvid aitavad edastada dokumente kiirelt ja täpselt.

Turvalisus
Skanneri edasiarendatud turvasüsteemide abil on teil alati kontroll tundlike andmete üle. Kasutaja autentimine ja sõrmejäljetuvastus (ainult ScanFront 300P) hoiavad ära kõrvaliste isikute ligipääsu firma kohtvõrgule. Samuti saab piirata iga kasutaja õiguseid eraldi ning PDF-vormingus faile saab enne saatmist krüpteerida, et nad oleksid avatavad ainult parooli teadvatele isikutele.

Mugav haldamine
ScanFront 300/300P seadistus- ja haldustööriistad teevad sellest võrguskanneri, mida on kerge üles seada ning hallata. Skanneri võrguga sidumiseks pole vaja lisa tark- ega riistvara. Ühendatuna, saavad IT-haldurid läbi veebibrauseri või ScanFront Administrator Tool tarkvara abil uuendada tarkvara, teha dokumentidest varukoopiaid ning hallata seadmete vahelisi sidemeid. Sujuv tarkvara ja seadistuste uuendamine aitab hoida IT-osakonna töö miinimumis.

Töökindlus
Läbiva paberitee ja Canoni jõulise paberisöödutehnoloogiaga saate korraga skannida erineva materjalitüübiga dokumente. ScanFront 300P UDFD (ultraheli abil topeltsöödu tuvastamine) hoiab ära dokumentide topeltsöödu.

Keskkonnasäästlik
ScanFrost 300/300P tarbib sarnastest toodetest kuni 70% vähem energiat, vastab RoHS direktiivile ning on pärjatud ENERGY STAR sertifikaadiga.