Sennheiser K6P toitemoodul

K6 toitemoodul on selle Sennheiseri professionaalse modulaarse mikrofonisüsteemi süda. See on väga sarnane K6 moodulile, kuid toiteks saab kasutada ainult 12-48 V phantom-toidet. K6-P moodult saab kasutada erinevaid kondensaatormikrofonipäid ning lõigata kasu erinevatest jäädvustusnurkadest.

Modulaarne mikrofonisüsteem K6
Sennheiser ME62 omnimikrofon

ME62 on omni mikrofonipea, mis töötab koos K6 ja K6P toitemoodulitega. Kapslit saab kasutada reportaažide, intervjuude ning nõudpidamiste tarbeks. ME62 on eriti sobiv ümbritseva keskkonna täpseks reprodutseerimiseks.


Sennheiser ME64 kardioidmikrofon

ME64 on kardioid mikrofonipea, mis töötab koos K6 ja K6P toitemoodulitega. Mikrofon sobib väga paljudeks rakendusteks: reportaažid, intervjuud, heli dubleerimiseks, heli võimendamiseks üritustel ning heli salvestamiseks.


Sennheiser ME65 superkardioidmikrofon

ME65 on super-kardioid mikrofonipea, mis töötab koos K6 ja K6P toitemoodulitega. Kapsel on mõeldud spetsiaalselt kõne salvestamiseks.


Sennheiser ME66 lühike shotgun-mikrofon

ME66 on lühike shotgun mikrofonipea, mis töötab koos K6 ja K6P toitemoodulitega. Oma üliväikse jäädvustamisnurga tõttu on mikrofon sobiv vaiksete helide salvestamiseks kärarikastes oludes. Mikrofon sobib omaduste poolest eriti hästi filmioperaatoritele.


Sennheiser ME67 pikk shotgun-mikrofon

ME67 on pikk shotgun mikrofonipea, mis töötab koos K6 ja K6P toitemoodulitega. Eriti kitsa nurgaga suundmikrofoni saab kasutada ka seal, kus mikrofon tuleb asetada heliallikast kaugele ning subjekti heli eraldamine taustamürast on eriti tähtis.

Tooteid samast grupist…

Sennheiser K6P toitemoodul

Sennheiser ME62 omnimikrofon

Sennheiser ME64 kardioidmikrofon

Sennheiser ME65 superkardioidmikrofon

Sennheiser ME66 lühike shotgun-mikrofon

Sennheiser ME67 pikk shotgun-mikrofon

Sennheiser MZW 64 tuulekaitse

Sennheiser MZW 64-PRO tuulekaitse

Sennheiser MZW 65-PRO tuulekaitse

Sennheiser MZW 66 tuulekaitse

Sennheiser MZW 66-PRO tuulekaitse

Sennheiser MZW 67-PRO tuulekaitse

Sennheiser MZS6 kinnitus

Sennheiser MZQ6 kinnitus

Sennheiser GA-3 rack-mount kit