NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
SmartBase 400

SmartBase 400

Canoni uus SmartBase-seeria annab sulle vahendi, mida vajad oma tööga toimetulemiseks ning mis võtab seejuures senisest vähem ruumi. Kompaktne SmartBase MPC400 ühendab endas äärmiselt kiire printeri, kõrge lahutusvõimega skanneri ja efektiivse paljundusmasina.

Kõrge lahutusvõimega fotokvaliteediga (2400 x 1200 dpi) väljaprindid prinditakse ladusalt tänu Canoni uusimale prindimootoritehnoloogiale. Tindiprits-väljaprindid väljastatakse hämmastava kiirusega 17 lk/min (must-valge). Värvilise trüki korral kindlustavad uskumatult väikesed värvipiisakesed peente detailide ja suurepärase tonaalsusega tulemused kiirusega 12 lk/min.

Canoni skanneritehnoloogia on paigutatud MPC400 kompaktsesse ja atraktiivsesse korpusesse. Skanneri optiline lahutusvõime on 600 x 1200 dpi, seda saab tõsta kuni 9600 dpi-ni.

Tee oma töö MPC400 abil lihtsamaks ja efektiivsemaks. Seade väljastab erakordse kiirusega alati teravaid, selgeid ja professionaalseid värvikoopiaid nii tööks kui ka isiklikuks kasutuseks.

Canon teab, et ruum ei ole ainuke asi, mida sa säästa soovid. Seetõttu on Canon töötanud välja kergestivahetatavad eraldi tindimahutid, mis võimaldab sul vahetada ainult selle tindimahuti, milles värv on lõppenud, ja hoida nii kokku raha.