NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SmartBase MP360

SmartBase MP360 näeb välja sama hea, nagu dokumendid, mida ta väljastab. Muljetavaldav, atraktiivne Z-kujuline disain mõjub elegantselt igas keskkonnas, aidates samas ka ruumi säästa. Intelligentne väljastusalus avaneb väljaprintide püüdmiseks automaatselt niipea, kui seade printimist või paljundamist alustab. Seadme valmistamisel on tugevat rõhku asetatud stiilipuhtusele - saad selle üle alati uhkust tunda.

Kiire jõudlus
SmartBase ei sunni sind asjatult ootama ja aega raiskama. Printimise ja paljundamise kiiruseks on koguni 18 mustvalget ja 12 värvilist lehekülge minutis. Ning 4" x 6" ääriseta värvifotode printimiseks kulub vaid napilt üle minuti.

Ühilduvus säästab aega
SmartBase MP360 ühildub kõikide levinumate Windows-operatsioonisüsteemidega. USB 2.0 Hi-Speed liides annab hõlpsa ühilduvuse ning võimaldab SmartBase seadme ja arvuti vahel kiirelt infot vahetada. Niimoodi säästad kõrge lahutusvõimega skaneerimisel väärtuslikku tööaega.
SmartBase MP360 pakub võimalust fotokvaliteediga värviliselt printida, skaneerida ja paljundada vaid ühe stiilse seadme abil.

Kõrge pildikvaliteediga "kõik-ühes" seade
Milleks raisata raha ja ruumi kolme eraldi seadme peale, kui saad fotokvaliteediga printida, skaneerida ja paljundada vaid ühe ülikompaktse seadme abil. SmartBase MP360 ühendab elegantsuse kasutusmugavusega, väljastades hiilgava värvikvaliteediga, valgete ääristeta dokumente - tööprojekte, kooliülesandeid ja veel kõike muud, mida vaja.

Täiusliku fotokvaliteediga dokumentide väljastus
Seade pakub kõrge fotokvaliteediga printimise, skaneerimise ja paljundamise funktsioone. Niisiis võid alati olla muretu, et ühtlaselt selged ja teravad detailid ning erksad, tugevad värvid on tagatud kõikides tingimustes.
Traditsioonilise tindipritsmeetodiga printimisel on piiskade paigutus ja kuju ebaregulaarne. Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ puhul on aga rõhk asetatud piiskade väljastamise juhtimisele, tänu millele printer toodab alati täpse vormi ja paigutusega ühtlaseid tindipiisku.

Kiire ääriseta print
Fotode printimisel või paljundamisel jääb tavaliselt kujutise ümber paberi servale valge ääris. SmartBase mudelitega aga saad printida kuni servani välja, ilma ääristeta. Kui soovid kohe A4, 4" x 6" või 5" x 7" formaadis raamimisvalmis fotosid, siis prindi need spetsiaalsele foto- või läikpaberile. Kõigele lisaks on ka prindikiirus silmapaistev, ilma värvikvaliteedi languseta.

Kvaliteetne fotoprintimine ainulaadse Canoni tehnoloogia abil
Canoni tehnoloogia annab vapustava värvikvaliteediga esmaklassilised tulemused. Iga mudel kasutab mikropihusteid sisaldavat prindipead, mis väljastab imetillukesi, 2 pikoliitri suurusi tindipiisku erakordse täpsusega.

Tippkvaliteediga skaneerimine ja paljundamine
SmartBase MP360 tagab kõrge kvaliteedi nii must-valgete kui värviliste dokumentide paljundamisel, märkimisväärse kiirusega. Spetsiaalne CCD-sensor annab skaneeritud materjalidele laitmatu, 1200 x 2400 dpi lahutusvõimega viimistluse. Käepärane Z-kaas võimaldab skaneerida ka fotosid või isegi paksude raamatute ning ajakirjade lehekülgi. Multifoto režiimiga saad aja kokkuhoiu nimel skaneerida mitu fotot korraga. Fotod eraldatakse seejärel üksteisest ja salvestatakse eraldi pildifailidena, mille näiteks saad hõlpsasti sõpradele e-postiga saata.