NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SmartBase MP370

SmartBase MP370 näeb välja sama hea, nagu dokumendid, mida ta väljastab. Muljetavaldav, atraktiivne Z-kujuline disain mõjub elegantselt igas keskkonnas, aidates samas ka ruumi säästa. Intelligentne väljastusalus avaneb väljaprintide püüdmiseks automaatselt niipea, kui seade printimist või paljundamist alustab. Seadme valmistamisel on tugevat rõhku asetatud stiilipuhtusele - saad selle üle alati uhkust tunda.

Kiire jõudlus
SmartBase ei sunni sind asjatult ootama ja aega raiskama. Printimise ja paljundamise kiiruseks on koguni 18 mustvalget ja 12 värvilist lehekülge minutis. Ning 4" x 6" ääriseta värvifotode printimiseks kulub vaid napilt üle minuti.

Ühilduvus säästab aega
SmartBase MP370 ühildub kõikide levinumate Windows-operatsioonisüsteemidega. USB 2.0 Hi-Speed liides annab hõlpsa ühilduvuse ning võimaldab SmartBase seadme ja arvuti vahel kiirelt infot vahetada. Niimoodi säästad kõrge lahutusvõimega skaneerimisel väärtuslikku tööaega.
SmartBase MP370 pakub võimalust fotokvaliteediga värviliselt printida, skaneerida ja paljundada vaid ühe stiilse seadme abil.

Kõrge pildikvaliteediga "kõik-ühes" seade
Milleks raisata raha ja ruumi kolme eraldi seadme peale, kui saad fotokvaliteediga printida, skaneerida ja paljundada vaid ühe ülikompaktse seadme abil. SmartBase MP370 ühendab elegantsuse kasutusmugavusega, väljastades hiilgava värvikvaliteediga, valgete ääristeta dokumente - tööprojekte, kooliülesandeid ja veel kõike muud, mida vaja.
Lisaks sellele on seadmel ka PictBridge- ja Canon Bubble Jet Direct toega kaameratest otseprintimise eelis. Otseprintimist mälukaardilt hõlbustab mugav fotoregistri funktsioon. Ja kõik see on võimalik ilma arvuti abita.

Täiusliku fotokvaliteediga dokumentide väljastus
Seade pakub kõrge fotokvaliteediga printimise, skaneerimise ja paljundamise funktsioone. Niisiis võid alati olla muretu, et ühtlaselt selged ja teravad detailid ning erksad, tugevad värvid on tagatud kõikides tingimustes.
Traditsioonilise tindipritsmeetodiga printimisel on piiskade paigutus ja kuju ebaregulaarne. Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ puhul on aga rõhk asetatud piiskade väljastamise juhtimisele, tänu millele printer toodab alati täpse vormi ja paigutusega ühtlaseid tindipiisku.

Kiire ääriseta print
Fotode printimisel või paljundamisel jääb tavaliselt kujutise ümber paberi servale valge ääris. SmartBase mudelitega aga saad printida kuni servani välja, ilma ääristeta. Kui soovid kohe A4, 4" x 6" või 5" x 7" formaadis raamimisvalmis fotosid, siis prindi need spetsiaalsele foto- või läikpaberile. Kõigele lisaks on ka prindikiirus silmapaistev, ilma värvikvaliteedi languseta.

Kvaliteetne fotoprintimine ainulaadse Canoni tehnoloogia abil
Canoni tehnoloogia annab vapustava värvikvaliteediga esmaklassilised tulemused. Iga mudel kasutab mikropihusteid sisaldavat prindipead, mis väljastab imetillukesi, 2 pikoliitri suurusi tindipiisku erakordse täpsusega.

Tippkvaliteediga skaneerimine ja paljundamine
SmartBase MP370 tagab kõrge kvaliteedi nii must-valgete kui värviliste dokumentide paljundamisel, märkimisväärse kiirusega. Spetsiaalne CCD-sensor annab skaneeritud materjalidele laitmatu, 1200 x 2400 dpi lahutusvõimega viimistluse. Käepärane Z-kaas võimaldab skaneerida ka fotosid või isegi paksude raamatute ning ajakirjade lehekülgi. Multifoto režiimiga saad aja kokkuhoiu nimel skaneerida mitu fotot korraga. Fotod eraldatakse seejärel üksteisest ja salvestatakse eraldi pildifailidena, mille näiteks saad hõlpsasti sõpradele e-postiga saata.

Prindi pildid otse digitaalkaamerast välja
SmartBase MP370 pakub sulle kiiret ja mugavat võimalust fotod otse digitaalkaamerast või mälukaardilt välja printida. Arvutiühenduseks ei ole vajadust, lihtsalt ühenda kaamera printeriga või sisesta mälukaart ning saadki kohe valitud piltide printimist alustada.

Uus PictBridge-tugi fotode otseprintimiseks kaamerast
Milleks oodata, kui SmartBase MP370 prindib igas formaadis fotosid kiirelt ja hõlpsalt. Prindi otse PictBridge- või Canon Bubble Jet Direct ühilduvatest digitaalsetest fotoaparaatidest ja videokaameratest (PictBridge on uus, laias valikus ühilduvate seadmetega printimist hõlbustav standard). Fotode otseprintimine on lausa lust, kui saad oma tähtsaid hetki välja printida ja teistega jagada viivitamatult.

Otseprintimine mälukaartidelt
Lihtsalt lükka mälukaart SmartBase MP370 kaardipessa ja prindi soovitud fotod kasutajasõbraliku juhtpaneeli kaudu otse välja. Seade võimaldab silmapaistva kiirusega printida mitmes erinevas formaadis fotosid, soovi korral ka ääriseta. Samuti saad valida fotosid hõlpsalt Canoni uue fotoregistri funktsiooni abil, nagu alljärgnevalt kirjeldatud.

Praktiline fotoregister
Mälukaardilt otseprintimisel võid kõigepealt määrata SmartBase MP370 printima fotoregistri, millel on kõik fotod näha. Seejärel märgi pastapliiatsiga ära need, mida soovid välja printida, ja prindimäärangud. Skanner skaneerib fotoregistri ja prindib valitud fotod automaatselt välja. Erinevalt enamikest muudest kasutatavatest fotoregistriformaatidest pead antud juhul märkima ära vaid kaks välja, võid valida kuni kolm ühe foto koopia väljaprinti ja kui oled märkimisel teinud vea, siis tuleb uuesti printida vaid vigane registrileht. SmartBase MP370-ga ongi fotode printimine just nii lihtne!