NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SmartBase MP390

Kui sa soovid kõike korraga, siis on lahenduseks SmartBase MP390. Professionaalse fotoprindi, kiire faksifunktsiooniga ning suurepärase kvaliteediga värviskaneerimise ja -paljunduse funktsioonidega SmartBase MP390 on täiuslik "kõik-ühes" partner. Lisaks võimaldab seade ka PictBridge- ja Canon Bubble Jet Direct toega otseprintimist kaamerast. Käepärane fotoregistrileht hõlbustab mälukaardilt printimist. Kõike seda pakub üksainus stiilne seade. Anna oma fantaasiale vabadus, ilma mingite piiranguteta.

Fotokvaliteediga printimine
Prindi loomutruid värve, detailseid pilte ning teravat, selget teksti tavapaberile või fotopaberile. Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ kasutab mikropihustitega prindipead, mis väljastab vaid 2-pikoliitriseid tindipiisku erakordse täpsusega. Tulemuseks on erakordselt kõrge prindikvaliteet 4800 x 1200 dpi lahutusvõimega. Lisaks saad spetsiaalsele fotopaberile või läikega paberile printida ääristeta, raamimisvalmis A4-, 4" x 6"- ja 5" x 7"-formaadis fotosid.

Kiired ja paindlikud faksifunktsioonid
Saada värvifotosid või ühevärvilisi dokumente otse SmartBase MP390 skaneerimisklaasilt. Super G3 faksimodem tõstab kiirust - 1 lehekülje saatmiseks kulub vaid 3 sekundit - ja telefonikulud kahanevad märkimisväärselt. Detailsemate dokumentide saatmisel tagab Canoni ainulaadne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) kujutisetöötlustehnoloogia, et faksiteated skaneeritakse ja saadetakse erakordselt kõrge kvaliteediga. 200-leheline faksimälu salvestab paberi või tindi otsalõppemise korral kõik faksiteated mällu, et need hiljem välja printida. Soovi korral saad ka faksiteateid otse arvutist saata või ühendada seadme automaatvastajaga.

Tippkvaliteediga skaneerimine ja paljundamine
Paljunda kiirelt ja kõrge kvaliteediga - ühe- või mitmevärviliselt. CCD-sensor võimaldab skaneerida suurepäraste tulemuste saamiseks lahutusvõimega 1200 x 2400 dpi. Käepärane Z-kujuline kaas hõlbustab nii fotode kui ka paksemate raamatute ja ajakirjade lehekülgede skaneerimist. Multifoto režiimis saad aga korraga ka mitu fotot skaneerida. Seejärel fotod lahutatakse üksteisest ja salvestatakse eraldi failidena, et saaksid neid hõlpsalt sõpradele saata.

Mälukaartide tugi
See on hõlpsaim moodus fotode vaatamiseks, valimiseks, printimiseks ja jagamiseks ilma arvutita. Saad printida otse igast PictBridge- või Canon Bubble Jet Direct ühilduvast digitaalsest fotoaparaadist või videokaamerast (PictBridge on uus standard, mis tagab hõlpsa printimise erinevatest seadmetest). Või lükka lihtsalt mälukaart seadme kaardilugeja pessa ning prindi fotod juhtpaneeli kaudu välja. Saad ka printida välja fotode registrilehe kõikide fotodega. Seejärel märgi pliiatsiga ära need fotod, mida soovid printida ja printimismäärangud. Skaneeri fotoregister ja SmartBase prindib valitud fotod automaatselt välja.

Kiire jõudlus, säästad aega
Prindi ja paljunda ühevärviliselt kiirusega 18 lehekülge minutis ja mitmevärviliselt 12 lehekülge minutis. Seade ühildub kõikide levinumate Windows operatsioonisüsteemidega - ja USB 2.0 Hi-Speed liides tagab hõlpsa ühilduvuse ning võimaldab andmeid kiirelt saata SmartBase-seadme ja arvuti vahel.

Lihtne, kuid muljetavaldav disain
SmartBase MP390 stiilne ja ruumisäästlik Z-kujuline disain lisab elegantsust igasse keskkonda. Intelligentne väljastusalus avaneb lehtede püüdmiseks automaatselt, kui seade printimist, paljundamist või faksimist alustab.