NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SmartBase MP730 Photo

Seda tuleb aina sagedamini ette. Pole kaht ühesugust tööd. Vajad mitmekülgset varustust. Sa tahad parimat võimalikku kvaliteeti, kiiresti. Kellelgi pole aega terve päev oodata.
Kuid sugugi mitte kõigil pole piiramatult ruumi kõikide vajaminevate seadmete jaoks. Nüüd ei pea kasutaja tänu Canoni uuele tippmudelile SmartBase MP730 Photo enam valima ruumi, kvaliteedi ja jõudluse vahel.
SmartBase MP730 Photo annab parima kvaliteedi, mida hõlpsastikasutatav seade suudab pakkuda, tagades samas suure kiiruse ja jõudluse.

Tippkvaliteet
SmartBase MP730 Photo väljastab tippkvaliteediga, 4800 x 1200 dpi lahutusvõimega ja püsivalt 2 pikoliitri suuruste piiskadega tulemused. Meie värskelt väljatöötatud ‘mikropihustid’ vähendavad kombineeritult täiustatud mikropiiskade tehnoloogiaga™ tava- ja fotopaberil kujutiste teralisust, väljastades laitmatult selgeid ning teravaid fotosid ja teksti igas olukorras.

Tippkiirus
SmartBase MP730 Photo suudab printida ja paljundada erakordse kiirusega ühevärviliselt 22 lehekülge minutis ja mitmevärviliselt 14 lehekülge minutis.

Hõlbus paigaldada, hõlbus kasutada
Nüüd saad lihtsa paigalduse, ühe elektrijuhtme, ühe arvutikaabli ja ühe tarkvaraprogrammiga tippkvaliteediga seadme, mis võtab ruumi kõigest ühe seadme jagu. Ning spetsiaalselt disainitud juhtpaneel toob kõik käsud su käeulatusse.

Ääriseta printimine ja paljundamine
SmartBase MP730 Photo võimaldab väljastada ääristeta prinditud A4-, 4” x 6”- ja 5”x 7”-formaadis fotosid, mis paistavad ja tunduvad "päris" fotodena.

Täppispaljundamine
Seade teeb 1200 x 1200 dpi värvilisi ja 600 x 600 ühevärvilisi koopiaid erakordselt suure kiirusega. Soovi korral saad originaalikujutist suurendada või vähendada vahemikus 25% kuni 400%, teha ääriseta koopiaid, mahutada 2 lehekülge ühele (sellisel juhul vähendatakse kaks A4-lehte A5-formaati, pööratakse ja paigutatakse kõrvuti A4-le), kohandada kujutist vastavalt lehe mõõtmetele ja teha koopiat peegelpildis.

Fotode otseprintimine mälukaardilt
Saad CompactFlash™, SmartMedia™, Memory Stick, Secure Digital või MultiMedia mälukaardi ühendada otse SmartBase MP730 Photo kaardiavasse ja printida digitaalfotosid välja ilma arvutit puudutamata. Samuti võid siirdada fotosid arvutisse ja töödelda neid Canoni tarkvara abil, mis annab Exif Print toe ja fotomüra vähenduse funktsiooni.

Esmaklassilise kvaliteediga skaneerimine
Seadmel on ka 1200 x 2400 dpi skanneri funktsioonid, mis Canoni kõrgetasemelise läätsetehnoloogia abil annavad selgeid ja ilusaid tulemusi. Kõikidel Canoni skanneritel on kiire multifotode skaneerimise režiim, mis salvestab mitu korraga skaneerimisklaasile asetatud fotot eraldi failidena. Saad oma fotod eraldi failideks salvestada ja e-posti teel saata. Ning käepärane Z-kaas laseb skaneerida ka paksemaid raamatuid või ajakirju.

Kvaliteetne faks
Lisaks kõigele muule on SmartBase MP730 Photo ka faks. Kuid mitte lihtne faks. Seadmel on värvilise ja kiire Super G3, 33,6 kpbs faksi funktsioonid. Must-valge lehekülje saatmiseks kulub sellel kolm sekundit ja täisvärvilise lehekülje saatmiseks umbes 60*sekundit. Mälu on piisavalt, et salvestada 250 lehekülge saabuvaid faksiteateid nii, et ka tindi või paberi otsalõppemise korral ei jää ükski teade vastu võtmata. Arvutist-faksile funktsiooniga saab saata dokumente otse arvutist ilma, et peaksid need kõigepealt välja printima. Kõik see säästab garanteeritult aega ja raha ning tõstab su töö efektiivsust märkimisväärselt.
Lisaks suurendab SmartBase MP730 Photo 30-leheline automaatne originaalisöötur paljundus-, skaneerimis- ja faksimiskiirust veelgi, aidates kokku hoida väärtuslikku aega.

Eraldi tindimahutite tehnoloogia
SmartBase MP730 on varustatud Canoni eraldi tindimahutite tehnoloogiaga, mis vähendab tindikulu ja säästab kasutaja raha. Vahetada tuleb ainult seda värvi tindi mahutit, mis on tühjaks saanud ning pooltühje tindimahuteid ei pea enam ära viskama.

Canoni kvaliteet
SmartBase MP730 Photo ostmisega tagad endale parimad tulemused nii täppisfotoprindi, teravalt skaneerimise kui ka kiire faksimise valdkonnas. Ja seda kõike minimaalselt vähe ruumi võttes. See kõik kavandatud tõstmaks sinu produktiivsust.
Traditsioonilise tindipritsmeetodiga printimisel on piiskade paigutus ja kuju ebaregulaarne. Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ puhul on aga rõhk asetatud piiskade väljastamise juhtimisele, mistõttu printer väljastab alati täpse vormi ja paigutusega ühtlaseid tindipiisku.