NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
SmartBase MPC600F

SmartBase MPC600F

Canoni uus SmartBase-seeria annab sulle vahendi, mida vajad oma tööga toimetulemiseks ning mis võtab seejuures senisest vähem ruumi. Seade ühendab endas äärmiselt kiire printeri, Super G3 faksi, kõrge lahutusvõimega skanneri ja ökonoomse automaatse originaalisööturiga värvi-paljundusmasina.

Kõrge lahutusvõimega fotokvaliteediga (2400 x 1200 dpi) väljaprindid prinditakse ladusalt tänu Canoni uusimale prindimootoritehnoloogiale. Tindiprits-väljaprindid väljastatakse kiirusega 17 lk/min (must-valge). Kui vajad värvilisi väljaprinte, siis õpid sa hindama Canoni kõrgetasemelist mikropiisa tehnoloogiat. Uskumatult väikesed värvipiisakesed kindlustavad peente detailide ja suurepärase tonaalsusega tulemused kiirusega 12 lk/min (värviline). SmartBase MPC600F kasutab eri värvide jaoks eraldi tindimahuteid - nii pead vahetama välja ainult otsa lõppenud värvi tindimahuti.

Kiirus ja lihtsus on MPC600F faksifunktsiooni võtmesõnad. Super G3 modem võimaldab saata ühe lehekülje 3 sekundiga. Suur 270-leheküljeline mälu kindlustab fakside vastuvõtmise isegi siis, kui paber või tint on lõppenud. Saata saab ka värvilisi fakse, faksida saab ka otse arvutist, mis on kõige turvalisem ja ökonoomsem dokumendi edastusviisi.

Canoni lauaskanneritehnoloogia on paigutatud MPC600F kompaktsesse ja atraktiivsesse korpusesse. Skanneri optiline lahutusvõime on 600 x 1200 dpi, seda saab tõsta kuni 9600 dpi-ni.

Tee oma töö MPC600F abil lihtsamaks ja efektiivsemaks. Seade väljastab erakordse kiirusega teravaid, selgeid ja professionaalseid värvikoopiaid nii tööks kui ka isiklikuks kasutuseks.