NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
SmartBase PC1210D

SmartBase PC1210D

SmartBase PC1210D on imetlusväärne tehnoloogiline lahendus, milles koonduvad digitaalpaljundusmasina ja laserprinteri funktsioonid.

Sa saad paljundada
Kuna seade ei vaja soojenemisaega, saad kohe paljundada kiirusega 12 koopiat minutis, lahutusvõimega 1200 x 600 dpi (laiendatud režiim).
Kuid digitaalse paljundamise juures ei ole kiirus ainsaks eeliseks. Digitaalsel teel tehtud koopiad on professionaalse kvaliteediga, samas kui mälust paljundamise funktsioon võimaldab PC1210D-ga skaneerida originaale ainult üks kord ja seejärel teha kuni 99 koopiat. Samuti on võimalik 2 ühele paljundamisfunktsioon, mille puhul 2 originaali kujutised skaneeritakse ja siis paljundatakse ühele A4-lehele. Lisaks hõlpsustab elektroonilise sortimise funktsioon tööd veelgi, kuna koopiad sorditakse kohe pärast valmistamist.
100-leheline käsisöödualus võimaldab paljundada erinevatele koopiamaterjalidele, nagu näiteks postkaardid, lüümikud jne.

Sa saad printida
Canoni laserprinterid väljastavad tänapäeva standarditele igakülgselt vastavaid professionaalse kvaliteediga must-valgeid dokumente. PC1210D võimaldab printida kuni 12 lk/min, professionaalse lahutusvõime (laiendatud režiim) 2400 x 600 dpi juures.
Lisavarustusse kuuluva võrguadapteri abil saad seda kasutada ka võrgukeskkonnas.

Saad olla mureta
Kui tööd on niigi palju, ei peaks olema vaja muretseda toonerikasseti või seadme osade vahetamise pärast. Canoni PC1210D puhul on kõik need probleemid lahendatud, kuna tooner, trummel ja puhastussõlm on kõik ühendatud ainulaadsesse "kõik-ühes" kassetti. Sina ja su koopiad jääte puhtaks ning laitmatud tulemused on saavutatavad ilma igasuguse vajaduseta seadet hooldada.