VBrick MPEG-4 seadmed

VBricki MPEG-4 enkooder/dekooder on mõeldud väikese või keskmise ribalaiusega arvutivõrgus kasutamiseks. MPEG-4 seadmeid võib kasutada nii webcastingu, multicastingu, videoülekannete ja kahepoolse sidega interaktiivsete rakenduste jaoks. VBricki toodete paindlikkus võimaldab neid rakendada väga erinevate ülesannete lahendamiseks. Installeeritavas ruumis on ainsaks nõudmiseks Ethernet pesa. Traadita võrgu puhul on võimalik lahendus üles seada teiste tootjate WiFi seadmete abiga. See võimas, aga siiski odav lahendus võimaldab videol jõuda tuhandete inimesteni kas siis kohtvõrgus, üle VPNi või üle interneti.

Ettemängimine
VBrick StreamPlayer tarkvara arvutile

StreamPlayer tooteperekond võimaldab kasutajatel vaadata kõrge kvaliteediga MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 ja Windows Media striime reaalajas otse oma arvutis. StreamPlayer tarkvara on kahes erinevas variandis, baasmängija võimaldab ainult striime vaadata, aga StreamPlayer Plus võimaldab neid ka salvestada.


VBrick EtherneTV STB seade

VBricki IP Receiver on MPEG enkooder hinnatundlike mastaabsete lahenduste jaoks. Seade võimaldab MPEG videot kuvada televiisori, projektori või mõne muu analoogsisendiga seadme ekraanil.

Lisaseadmed
VBricki racki riiul enkoodrile/dekoodrile

Mugavuseks ja paremaks ruumikasutuseks pakub VBrick ka adapterit, mis võimaldab sul 2 ükskõik millist VBricki enkoodrit/dekoodrit panna riiulile, mis kinnitub standardsesse 19" racki või kappi. Ideaalne lisaseade rakendusteks, kus vajad paljude kanalite striimimist ühest asukohast.


VBricki videokaamera

Overall pakub sinu VBricki süsteemi juurde ka erinevaid kaameraid.


VBricki Audiomate konverentsimikrofon

Audiomate mikrofon on tugev ja usaldusväärne suure jõudlusega konverentsimikrofon. Innovatiivse helijälgimistehnoloogia ja sisseehitatud kajavähendusega Audiomate keskendub heli salvestamisele sealt suunast, kus parajast inimene kõneleb, vähendades samaaegselt müra, mis tuleb teistest suundadest. Niimoodi saavutad ülimal selge ja kvaliteetse heli oma video juurde.

Salvestus ja haldus
VBrick SDK tarkvaraarenduskomplekt

VBrick SDK on täiuslik tarkvaraarenduskomplekt VBrick 1000-3000 või 4000-6000 MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Windows Media, MCS ja IP Receiver seadmetele.

Video ja PowerPoint sünkroonis
VBrick VBPresenter Plug-in PowerPointile

VBPresenter kujutab endas läbimurret esitlusmultimeedia lihtsuses. See võimas tarkvara on lisa PowerPointile, mis töötab koostöös sinu VBricki WM seadme ja veebiserveriga, et luua WM audiovideo failidega täielikult sünkroonis olevaid slaide, publikuküsitlusi ja veebilehekülgi. Lihtsalt mine võrku, ning su publik saab mugavalt su esitlust vaadata, ning interaktiivselt osa võtta.

Sobib toodetele

VBrick MCS Suite

VBrick Network Video Recorder

VBrick Portal Server

VBrick Scheduler

VBrick VOD NXG Server

VBrick VOD W Server

Tooteid samast grupist…

VBrick Windows Media seadmed

VBrick MPEG-2 seadmed

VBrick MPEG-4 seadmed